Nieuwe lay-out Megatycoon

Al het nieuws over MegaTycoon.nl en het forum
Gebruikers-avatar
MiladyP
Werkgroep
BerichtenCOLON 1763
GeregistreerdCOLON 11 Mei 2005, 00:41

Nieuwe lay-out Megatycoon

Berichtdoor MiladyP » 03 Jun 2010, 00:34

Afbeelding


Nieuwe lay-out!

Jarig en een nieuwe lay-out. Het kan niet op. Na al de recente aanpassingen is dit toch wel het beste bewijs dat er serieus weer aan Megatycoon gewerkt wordt. Het weekblad zou het weekblad niet zijn als we niet een echte primeur hadden, een heuse scoop. Wij hebben eventjes ingebroken in de centrale computer van MT en hebben alvast de nieuwe hoofdpagina voor u weten te achterhalen.

Hoera! Hulde! Gefeliciteerd! Hiep Hoi!
En speciaal voor Martin een nieuwe secretaresse en de taart waar die vanmiddag om vroeg. En koffie en koekjes in overvloed, want mensen het wordt nachtwerk! Maar dat zal wel lukken met die 11 euro kasgeld die de Baas van MT heeft. Als je op 09-04-2010 begint met je account en nu al in niveau 1 zit, na 23 ronden, dan kan je alles.

En het toeval -is het toeval?- wil dat ook de forumbeheerder jarig was gisteren. Theo, MBC, gefeliciteerd! Altijd op de achtergrond, maar altijd aanwezig. Al vanaf de geboortedag van MT doe jij je werk en iedereen vergeet je wel eens. Het klinkt raar, maar misschien is dat juist wel je grootste kwaliteit. Zonder dat iemand er weet van heeft hoeveel werk het is, hebben we met zijn allen een geweldig netjes en mooi werkend forum. Dankjewel!

Na het forum heeft nu ook MT zelf een facelift ondergaan en ook de Helpsite staat al klaar om in dezelfde outfit gelanceerd te worden. Ja, ja het wordt grondig aangepakt. Geen half werk.
Helaas is de Helpsite niet helemaal compleet. En zijn we nog op zoek naar mensen die daar aanvullingen willen leveren. Tips, suggesties, ideeën, dat soort dingen. Bij deze dus een oproep om die te melden bij de Helpsite-Beheerder. Geertje voor ingame pb's, Geer op het forum, en u kunt hem ook rechtstreeks aanklikken via de hulp.

Voor reacties, felicitaties of opmerkingen is er een onderwerp aangemaakt op het forum. Klik hier om rechtstreeks naar de juiste plaats te gaan.

De Redactie
MiladyP - Assen - Chief CrimeClanBang - N1 - MT+

tippie
Lid
BerichtenCOLON 499
GeregistreerdCOLON 17 Apr 2006, 21:28

Re: Nieuwe lay-out Megatycoon

Berichtdoor tippie » 03 Jun 2010, 08:22

Je kan ook "globale mededelingen" doen hoor... dan hoef je het maar 1x te posten ;)
Tippie - Niveau 1 - BM Heerenveen seizoen 19/20/21/37/39/4../59/63/67 - MT+ in 78 ronden - InvisableMasterminds => record MT+