Lay-Out fouten

Meldingen van fouten.

ModeratorsCOLON MiladyP, Geer

Theezakje
Lid
BerichtenCOLON 429
GeregistreerdCOLON 19 Mrt 2010, 22:32

Lay-Out fouten

Berichtdoor Theezakje » 15 Jun 2010, 11:53

Een verzameltopic voor eventuele lay-out fouten.

Nog niet aangepast:
De lay-out van Ticker
De lay-out van Inkoopmanager
Diverse onderdelen van Kantoor
Alle onderdelen van Adviseur

Hoofdscherm / MT nieuws (laatste 30 berichten) bevat 31 berichten :wink:
Screenshots op de hoofdpagina zijn niet klikbaar
Laatst gewijzigd door 2 op Theezakje, in totaal 16 keer gewijzigd.
Voorlopig mijn laatste bezoek.
Misschien kom ik terug als er daadwerkelijk actie wordt ondernomen.

tippie
Lid
BerichtenCOLON 499
GeregistreerdCOLON 17 Apr 2006, 21:28

Re: Lay-Out fouten

Berichtdoor tippie » 15 Jun 2010, 12:44

Martin is er nog mee bezig...
Tippie - Niveau 1 - BM Heerenveen seizoen 19/20/21/37/39/4../59/63/67 - MT+ in 78 ronden - InvisableMasterminds => record MT+

Theezakje
Lid
BerichtenCOLON 429
GeregistreerdCOLON 19 Mrt 2010, 22:32

Re: Lay-Out fouten

Berichtdoor Theezakje » 15 Jun 2010, 13:29

Nog een klein foutje:
Hoofdscherm / MT nieuws (laatste 30 berichten) bevat 31 berichten :wink:
Voorlopig mijn laatste bezoek.
Misschien kom ik terug als er daadwerkelijk actie wordt ondernomen.

vGelder
Newbee
BerichtenCOLON 4
GeregistreerdCOLON 28 Sep 2007, 18:14

Re: Lay-Out fouten

Berichtdoor vGelder » 18 Jun 2010, 08:08

Geen idee of het al bekend is, maar het scherm waarin staat dat de update nog bezig is als je probeert in te loggen tijdens de update, is nog niet in de nieuwe layout.
vGelder - niveau 5 - Utrecht
Vorig account: ex-PM ActiefBrussel - ex-CA van de Outlaws - ex-InvisableMasterminds - meerdere WHposten

Rein
Administrator
BerichtenCOLON 192
GeregistreerdCOLON 21 Mei 2004, 16:55

Re: Lay-Out fouten

Berichtdoor Rein » 18 Jun 2010, 08:31

Is aangepast, de rest ben ik nog mee bezig... hoop volgende week klaar te zijn. Ik zal dan een oproep doen of er nog ergens oude lay-out schermen zijn.


vGelder schreefColonGeen idee of het al bekend is, maar het scherm waarin staat dat de update nog bezig is als je probeert in te loggen tijdens de update, is nog niet in de nieuwe layout.

Gebruikers-avatar
Rocket
Lid
BerichtenCOLON 267
GeregistreerdCOLON 10 Sep 2004, 22:57

Re: Lay-Out fouten

Berichtdoor Rocket » 30 Jun 2010, 18:50

Theezakje schreefColon[...]
Screenshots op de hoofdpagina zijn niet klikbaar


Dit is bij mij in elk geval nog steeds zo..
Rocket - Amsterdam - Niveau 1 - Wethouder Communicatie

Geer
Werkgroep
BerichtenCOLON 498
GeregistreerdCOLON 17 Feb 2005, 16:33

Re: Lay-Out fouten

Berichtdoor Geer » 01 Jul 2010, 01:34

Aangezien ik met teksten van de helpsite bezig ben en ik daarbij redelijk wat pagina's binnen het spel moet bekijken is mij een behoorlijk lijstje opgevallen met plekken waar de lay-out niet goed/netjes is.
1) Kantoor --> Bouwmateriaal kopen --> Headers niet overal even breed
2) Kantoor --> Reclame maken (standaardscherm) --> Headers niet overal even breed
3) Kantoor --> Reclame maken (expertscherm) --> Geen lege regel boven marketingmanager instellen. Verder bij diverste stappen geen header
4) Kantoor --> Bedrijf verbeteren --> Winkel --> Plaatje staat door de tabel (in Chrome)
5) Kantoor --> Hoofdkantoor --> Headers niet overal even breed
6) Kantoor --> Informatie over een bedrijf --> Niet mogelijk om terug te klikken naar "Kantoor"
7) Kantoor --> Geldmarkt --> Beginscherm --> headers niet even breed
8) Kantoor --> Bedrijfssite --> Grijs invoerveld ipv blauw.
9) Kantoor --> Marktinformatie --> Beginscherm --> Verkeerde kopplaatjes (zit nog randje aan die er niet hoort)
10) Kantoor --> Bedrijvenmarkt --> Te koop staande bedrijven --> Plaatje loopt door tabel (in Chrome)
11) Kantoor --> Bedrijvenmakkt --> Bedrijf verkopen --> Headers niet even breed.
12) Kantoor --> Bedrijvenmarkt --> Makelaar --> Makelaar worden --> Headers niet even breed.
13) Kantoor --> Bedrijvenmarkt --> Makelaar --> Instellingen wijzigen --> Headers niet even breed.

Ik heb nu even snel het kantoor gedeelte doorgelopen. Sommige zijn misschien een beetje zeikerig, maar soms gaat het gewoon om perfectie. Alles is trouwens bekeken in Chrome.

Waar bij staat dat headers niet even breed zijn heb ik allene gekeken of de headers BEHALVE de bovenste header gelijk zijn.
Geertje - partijloos - N1 - Amsterdam

Rein
Administrator
BerichtenCOLON 192
GeregistreerdCOLON 21 Mei 2004, 16:55

Re: Lay-Out fouten

Berichtdoor Rein » 01 Jul 2010, 09:49

Hi Geer,

Het is getest in IE 7 , IE 8 en Firefox 3.6, dat is 85% dekking, chrome en andere browsers niet.

Sorry,
Martin

Gebruikers-avatar
Rocket
Lid
BerichtenCOLON 267
GeregistreerdCOLON 10 Sep 2004, 22:57

Re: Lay-Out fouten

Berichtdoor Rocket » 01 Jul 2010, 09:59

[quote="Geer"]
[..]
8) Kantoor --> Bedrijfssite --> Grijs invoerveld ipv blauw.
9) Kantoor --> Marktinformatie --> Beginscherm --> Verkeerde kopplaatjes (zit nog randje aan die er niet hoort)
[..]
/quote]

Deze twee opmerkingen meen ik ook nog tegen te komen in Firefox 3.6
Rocket - Amsterdam - Niveau 1 - Wethouder Communicatie

Geer
Werkgroep
BerichtenCOLON 498
GeregistreerdCOLON 17 Feb 2005, 16:33

Re: Lay-Out fouten

Berichtdoor Geer » 01 Jul 2010, 11:19

martin schreefColonHi Geer,

Het is getest in IE 7 , IE 8 en Firefox 3.6, dat is 85% dekking, chrome en andere browsers niet.

Sorry,
Martin


Dan vallen alleen puntje 4 en 10 weg. Die dingen zijn alleen in Chrome. De rest is zo ook in IE8
Geertje - partijloos - N1 - Amsterdam

Rein
Administrator
BerichtenCOLON 192
GeregistreerdCOLON 21 Mei 2004, 16:55

Lay-Out fouten

Berichtdoor Rein » 01 Jul 2010, 12:41

Aah, ok duidelijk, is opgelost ;-)

Rein
Administrator
BerichtenCOLON 192
GeregistreerdCOLON 21 Mei 2004, 16:55

Re: Lay-Out fouten

Berichtdoor Rein » 01 Jul 2010, 12:45

8 is aangepast ;-)
9 hoort zo, komt door de blauwe achtergrond daaronder in die tabel, is op meer pagina's zo.

De headers die niet kloppen, horen ook zo, het is soms niet overal gelijk op 1 pagina. Dat is afhankelijk van de breedte van de inhoud van de tabel eronder.
Expert reclamescherm kan netter, die ga ik nog aanpassen.

Thx,
Martin



Rocket schreefColon
Geer schreefColon[..]
8) Kantoor --> Bedrijfssite --> Grijs invoerveld ipv blauw.
9) Kantoor --> Marktinformatie --> Beginscherm --> Verkeerde kopplaatjes (zit nog randje aan die er niet hoort)
[..]
/quote]

Deze twee opmerkingen meen ik ook nog tegen te komen in Firefox 3.6

Theezakje
Lid
BerichtenCOLON 429
GeregistreerdCOLON 19 Mrt 2010, 22:32

Re: Lay-Out fouten

Berichtdoor Theezakje » 01 Jul 2010, 19:08

1) Kantoor --> Bouwmateriaal kopen --> Headers niet overal even breed
2) Kantoor --> Reclame maken (standaardscherm) --> Headers niet overal even breed
3) Kantoor --> Reclame maken (expertscherm) --> Geen lege regel boven marketingmanager instellen. Verder bij diverste stappen geen header
4) Kantoor --> Bedrijf verbeteren --> Winkel --> Plaatje staat door de tabel (in Chrome)
5) Kantoor --> Hoofdkantoor --> Headers niet overal even breed
6) Kantoor --> Informatie over een bedrijf --> Niet mogelijk om terug te klikken naar "Kantoor"
7) Kantoor --> Geldmarkt --> Beginscherm --> headers niet even breed
8) Kantoor --> Bedrijfssite --> Grijs invoerveld ipv blauw.
9) Kantoor --> Marktinformatie --> Beginscherm --> Verkeerde kopplaatjes (zit nog randje aan die er niet hoort)
10) Kantoor --> Bedrijvenmarkt --> Te koop staande bedrijven --> Plaatje loopt door tabel (in Chrome)
11) Kantoor --> Bedrijvenmakkt --> Bedrijf verkopen --> Headers niet even breed.
12) Kantoor --> Bedrijvenmarkt --> Makelaar --> Makelaar worden --> Headers niet even breed.
13) Kantoor --> Bedrijvenmarkt --> Makelaar --> Instellingen wijzigen --> Headers niet even breed.
14) Hoofdscherm --> Site-titel: <title>MegaTycoon.nl, online game, produceer, ga in politiek, zaken of word crimineel...</title> Mag ook wel vernieuwd worden
15) Hoofdscherm --> Screenshots werken, maar zijn in kleine resolutie, namelijk: 1046x800, ik weet, dat is weliswaar nog steeds de meest gangbare resolutie, maar ik zou toch kiezen voor 1280x800, zo kun je ook de grotere resoluties bereiken, kleine resoluties kunnen altijd nog in/uit-zoomen. Als tweede tip zou ik een ander formaat voorstellen: PNG of BMP. Verder mis ik een screenshot van het mooie nieuwe hoofdscherm
16) Hoofdscherm --> 1000-en --> Duizenden 1 van de 10 --> één van de tien
17) Hoofscherm --> Schakelen tussen hoofdscherm en de subschermen (opties 1 t/m 18) gaat niet soepel, bij vrijwel alle subschermen verspringt de lay-out
18) Ticker --> Niet goed zichtbaar, zwarte tekst op donkerblauw achtergrond
19) Oude Polls ziet er niet echt overzichtelijk uit
20) De pagina waar je kan kijken welke mensen lid zijn op je BB is nog niet aangepast.
Voorlopig mijn laatste bezoek.
Misschien kom ik terug als er daadwerkelijk actie wordt ondernomen.

Gebruikers-avatar
MiladyP
Werkgroep
BerichtenCOLON 1763
GeregistreerdCOLON 11 Mei 2005, 00:41

Re: Lay-Out fouten

Berichtdoor MiladyP » 01 Jul 2010, 23:58

20) De pagina waar je kan kijken welke mensen lid zijn op je BB is nog niet aangepast.

= toegevoegd aan de lijst. Thnx Tippie!
MiladyP - Assen - Chief CrimeClanBang - N1 - MT+

Aldtsjerkbv
Lid
BerichtenCOLON 529
GeregistreerdCOLON 18 Jan 2009, 20:13

Re: Lay-Out fouten

Berichtdoor Aldtsjerkbv » 02 Jul 2010, 08:33

MiladyP schreefColon20) De pagina waar je kan kijken welke mensen lid zijn op je BB is nog niet aangepast.

= toegevoegd aan de lijst. Thnx Tippie!


Aha tippie dus :lol:
AldtsjerkBV (Peter) | Assen | MT+ | CCB CA
BM: 6 seizoenen
Loco: 8 seizoeen
BD: 11 seizoenen
GD: 12 seizonen
WHC: 1 seizoen