Lay-Out fouten

Meldingen van fouten.

ModeratorsCOLON MiladyP, Geer

Rein
Administrator
BerichtenCOLON 192
GeregistreerdCOLON 21 Mei 2004, 16:55

Re: Lay-Out fouten

Berichtdoor Rein » 02 Jul 2010, 09:54

Al eerder gemeld, headers verschillen soms per pagina, die pagina met leden op je bb is aangepast.

tippie
Lid
BerichtenCOLON 499
GeregistreerdCOLON 17 Apr 2006, 21:28

Re: Lay-Out fouten

Berichtdoor tippie » 02 Jul 2010, 11:31

29-06-2010 De nieuwe lay-out is vrijwel overal ingevoerd, alleen bij het weekblad komt nog een aanpassing. Mocht je nog ergens (duidelijk zichtbaar) de oude lay-out tegenkomen, stuur dan aub even een berichtje naar info@megatycoon.nl.


Waarom komt iets wat in een mail staat dan hier terecht? Best idioot en onnodig lijkt mij.
Tippie - Niveau 1 - BM Heerenveen seizoen 19/20/21/37/39/4../59/63/67 - MT+ in 78 ronden - InvisableMasterminds => record MT+

Gebruikers-avatar
Rocket
Lid
BerichtenCOLON 267
GeregistreerdCOLON 10 Sep 2004, 22:57

Re: Lay-Out fouten

Berichtdoor Rocket » 07 Jul 2010, 12:53

De kandidaten bij de uitslag van de verkiezingen staan nog in de oude lay-out.
Rocket - Amsterdam - Niveau 1 - Wethouder Communicatie

Rein
Administrator
BerichtenCOLON 192
GeregistreerdCOLON 21 Mei 2004, 16:55

Re: Lay-Out fouten

Berichtdoor Rein » 07 Jul 2010, 13:01

Done... :wink:

Gebruikers-avatar
Rocket
Lid
BerichtenCOLON 267
GeregistreerdCOLON 10 Sep 2004, 22:57

Re: Lay-Out fouten

Berichtdoor Rocket » 07 Jul 2010, 15:44

N.a.v. het MTnieuws nog een oude pagina:
als jij bij het eenvoudige inkoopscherm op inkopen drukt, kom je in de oude lay-out terecht; ook de achterliggende pagina('s)..

maar goed, als die pagina's binnenkort geschrapt gaan worden is het mss niet heel zinvol om ze aan te passen (als dat nog veel tijd kost)
Rocket - Amsterdam - Niveau 1 - Wethouder Communicatie

Gebruikers-avatar
MiladyP
Werkgroep
BerichtenCOLON 1763
GeregistreerdCOLON 11 Mei 2005, 00:41

Re: Lay-Out fouten

Berichtdoor MiladyP » 07 Jul 2010, 15:51

Politiek 5a: burgemeesterscherm (van de bm zelf) staat nog volledig in oude lay-out.

Onderwereld 6:
- de achtergrond van het roulette is nog de oude "miami vice"-achtergrond ( LET OP: staat ook op screenshot van MT :idea: )
- slots: het slots spel zelf is ook nog volledige oude lay-out
MiladyP - Assen - Chief CrimeClanBang - N1 - MT+

Theezakje
Lid
BerichtenCOLON 429
GeregistreerdCOLON 19 Mrt 2010, 22:32

Re: Lay-Out fouten

Berichtdoor Theezakje » 13 Jul 2010, 21:16

1) Kantoor --> Bouwmateriaal kopen --> Headers niet overal even breed
2) Kantoor --> Reclame maken (standaardscherm) --> Headers niet overal even breed
3) Kantoor --> Reclame maken (expertscherm) --> Geen lege regel boven marketingmanager instellen. Verder bij diverste stappen geen header
4) Kantoor --> Bedrijf verbeteren --> Winkel --> Plaatje staat door de tabel (in Chrome)
5) Kantoor --> Hoofdkantoor --> Headers niet overal even breed
6) Kantoor --> Informatie over een bedrijf --> Niet mogelijk om terug te klikken naar "Kantoor"
7) Kantoor --> Geldmarkt --> Beginscherm --> headers niet even breed
8) Kantoor --> Bedrijfssite --> Grijs invoerveld ipv blauw.
9) Kantoor --> Marktinformatie --> Beginscherm --> Verkeerde kopplaatjes (zit nog randje aan die er niet hoort)
10) Kantoor --> Bedrijvenmarkt --> Te koop staande bedrijven --> Plaatje loopt door tabel (in Chrome)
11) Kantoor --> Bedrijvenmakkt --> Bedrijf verkopen --> Headers niet even breed.
12) Kantoor --> Bedrijvenmarkt --> Makelaar --> Makelaar worden --> Headers niet even breed.
13) Kantoor --> Bedrijvenmarkt --> Makelaar --> Instellingen wijzigen --> Headers niet even breed.
14) Hoofdscherm --> Site-titel: <title>MegaTycoon.nl, online game, produceer, ga in politiek, zaken of word crimineel...</title> Mag ook wel vernieuwd worden
15) Hoofdscherm --> Screenshots werken, maar zijn in kleine resolutie, namelijk: 1046x800, ik weet, dat is weliswaar nog steeds de meest gangbare resolutie, maar ik zou toch kiezen voor 1280x800, zo kun je ook de grotere resoluties bereiken, kleine resoluties kunnen altijd nog in/uit-zoomen. Als tweede tip zou ik een ander formaat voorstellen: PNG of BMP. Verder mis ik een screenshot van het mooie nieuwe hoofdscherm
16) Hoofdscherm --> 1000-en --> Duizenden 1 van de 10 --> één van de tien
17) Hoofscherm --> Schakelen tussen hoofdscherm en de subschermen (opties 1 t/m 18) gaat niet soepel, bij vrijwel alle subschermen verspringt de lay-out
18) Ticker --> Niet goed zichtbaar, zwarte tekst op donkerblauw achtergrond
19) Oude Polls ziet er niet echt overzichtelijk uit
20) De pagina waar je kan kijken welke mensen lid zijn op je BB is nog niet aangepast.
21) als jij bij het eenvoudige inkoopscherm op inkopen drukt, kom je in de oude lay-out terecht; ook de achterliggende pagina('s)..
22) Politiek 5a: burgemeesterscherm (van de bm zelf) staat nog volledig in oude lay-out.
23) Onderwereld 6: de achtergrond van het roulette is nog de oude "miami vice"-achtergrond ( LET OP: staat ook op screenshot van MT )
24) Onderwereld 6: - slots: het slots spel zelf is ook nog volledige oude lay-out
25) Het verschil tussen Nieuws over de stad en de achtergrond is onduidelijk, aangezien het dezelfde achtergrond is. Evenzo voor Persoonlijk nieuws.
Voorlopig mijn laatste bezoek.
Misschien kom ik terug als er daadwerkelijk actie wordt ondernomen.

Gebruikers-avatar
Rocket
Lid
BerichtenCOLON 267
GeregistreerdCOLON 10 Sep 2004, 22:57

Re: Lay-Out fouten

Berichtdoor Rocket » 14 Jul 2010, 12:13

Bij clans:
- de tabel waar je je lidmaatschap kan opzeggen is volgens mij nog oude lay-out.
Rocket - Amsterdam - Niveau 1 - Wethouder Communicatie

Gebruikers-avatar
MiladyP
Werkgroep
BerichtenCOLON 1763
GeregistreerdCOLON 11 Mei 2005, 00:41

Re: Lay-Out fouten

Berichtdoor MiladyP » 14 Jul 2010, 16:16

het vriezerscherm = 100% oude layout

(dus als je in de vriezer ZIT en inlogt --------> je zit in de vriezer en kunt pas na x ronden weer bij je account)
MiladyP - Assen - Chief CrimeClanBang - N1 - MT+

Gebruikers-avatar
MiladyP
Werkgroep
BerichtenCOLON 1763
GeregistreerdCOLON 11 Mei 2005, 00:41

Re: Lay-Out fouten

Berichtdoor MiladyP » 14 Jul 2010, 16:24

3) Kantoor --> Reclame maken (expertscherm) --> Geen lege regel boven marketingmanager instellen. Verder bij diverste stappen geen header
6) Kantoor --> Informatie over een bedrijf --> Niet mogelijk om terug te klikken naar "Kantoor"
15) Hoofdscherm --> Screenshots werken, maar zijn in kleine resolutie, namelijk: 1046x800, ik weet, dat is weliswaar nog steeds de meest gangbare resolutie, maar ik zou toch kiezen voor 1280x800, zo kun je ook de grotere resoluties bereiken, kleine resoluties kunnen altijd nog in/uit-zoomen. Als tweede tip zou ik een ander formaat voorstellen: PNG of BMP. Verder mis ik een screenshot van het mooie nieuwe hoofdscherm
18) Ticker --> Niet goed zichtbaar, zwarte tekst op donkerblauw achtergrond ----> volledig lichtblauw maken
21) als jij bij het eenvoudige inkoopscherm op inkopen drukt, kom je in de oude lay-out terecht; ook de achterliggende pagina('s)..
22) Politiek 5a: burgemeesterscherm (van de bm zelf) staat nog volledig in oude lay-out.
23) Onderwereld 6: de achtergrond van het roulette is nog de oude "miami vice"-achtergrond ( LET OP: staat ook op screenshot van MT )
24) Onderwereld 6: - slots: het slots spel zelf is ook nog volledige oude lay-out
26) Bij clans: de tabel waar je je lidmaatschap kan opzeggen is volgens mij nog oude lay-out.
27) het vriezerscherm = 100% oude layout: (dus als je in de vriezer ZIT en inlogt --------> je zit in de vriezer en kunt pas na x ronden weer bij je account)
28) bij chrome kun je op hoofdscherm alleen de onderste helft van "kantoor" en "weekblad" drukken.
29) als je bij kantoor - 14 Marktinfo op "Globale marktgegevens bedrijfssoort" drukt opent zich een nieuw (leeg) scherm ipv dat je de opgevraagde info krijgt.
MiladyP - Assen - Chief CrimeClanBang - N1 - MT+

Gebruikers-avatar
Desteney
Lid
BerichtenCOLON 164
GeregistreerdCOLON 09 Feb 2007, 11:21

Re: Lay-Out fouten

Berichtdoor Desteney » 14 Jul 2010, 16:54

Bij Casino Overval. Zodra je aanwezig moet klikken, verspringt het scherm naar links (is niet meer gecentreerd in het midden)
Desteney - HK Amsterdam - N1 - ex-BD Maastricht - ex-BD Amsterdam - ex-Chief InvisableMasterminds - GoldenMasterminder - MT+
ex-HDM - MT+

Gebruikers-avatar
Rocket
Lid
BerichtenCOLON 267
GeregistreerdCOLON 10 Sep 2004, 22:57

Re: Lay-Out fouten

Berichtdoor Rocket » 14 Jul 2010, 23:56

Witwastransactie: De tabel met de gegevens van de transactie waaraan je meedoet is nog in de oude lay-out.
Rocket - Amsterdam - Niveau 1 - Wethouder Communicatie

whitetigerck
Lid
BerichtenCOLON 26
GeregistreerdCOLON 06 Nov 2004, 13:10

Re: Lay-Out fouten

Berichtdoor whitetigerck » 04 Aug 2010, 22:54

Als je WHRO bent:

stad->plattegrond aanpassen
stad->gebouwen aanpassen

deze zijn beide nog volledig in de oude layout
oprichter eerste clan van megatycoon: CrimeClanBang
whitetigerck - Eindhoven - CrimeClanBang - Niveau 6

omnibus
Lid
BerichtenCOLON 24
GeregistreerdCOLON 25 Jun 2010, 19:56

Re: Lay-Out fouten

Berichtdoor omnibus » 09 Aug 2010, 19:21

Ik krijg soms een hele berg rare tekens.. pas geleden in mn hoofdscherm en alles was verplaatst..
Maar ook bij hoofdscherm Onderwereld

Gebruikers-avatar
MiladyP
Werkgroep
BerichtenCOLON 1763
GeregistreerdCOLON 11 Mei 2005, 00:41

Re: Lay-Out fouten

Berichtdoor MiladyP » 09 Aug 2010, 19:23

kun je daar evt een printscreen van maken? Is denk ik, het duidelijkste om te zien wat je bedoelt.
MiladyP - Assen - Chief CrimeClanBang - N1 - MT+