Lay-Out fouten

Meldingen van fouten.

ModeratorsCOLON MiladyP, Geer

tippie
Lid
BerichtenCOLON 499
GeregistreerdCOLON 17 Apr 2006, 21:28

Re: Lay-Out fouten

Berichtdoor tippie » 22 Sep 2010, 12:03

In Firefox heb ik op de homepage geen problemen. Ook IE en Chrome doet het normaal.

Maar ik kan niet inoggen (vriezer) dus misschien zit daar het probleem, ik zie alleen de homepage.
Tippie - Niveau 1 - BM Heerenveen seizoen 19/20/21/37/39/4../59/63/67 - MT+ in 78 ronden - InvisableMasterminds => record MT+

Geer
Werkgroep
BerichtenCOLON 498
GeregistreerdCOLON 17 Feb 2005, 16:33

Re: Lay-Out fouten

Berichtdoor Geer » 22 Sep 2010, 15:19

Dat maakt het direct een beetje vreemder. Bij IE doet hij het hier helemaal goed (FF kan ik niet testen aangezien ik dat niet heb geïnstalleerd).

Chrome laat inderdaad een halve balk zien. Dat is bij het inlogscherm en in het spel zelf het geval.
Geertje - partijloos - N1 - Amsterdam

Reemzz
Lid
BerichtenCOLON 54
GeregistreerdCOLON 22 Mrt 2005, 18:08

Re: Lay-Out fouten

Berichtdoor Reemzz » 22 Sep 2010, 23:10

Om het nog even een andere wending te geven:

Volgens mij ( weet het niet zeker meer ) zat ik op me vaste pc toen ik het puntje aankaartte van de halve balk, maar op de laptop zie ik gewoon de hele balk... Is het al opgelost of ligt het aan mijn pc ?
Huidig WHE te Maastricht.

Geer
Werkgroep
BerichtenCOLON 498
GeregistreerdCOLON 17 Feb 2005, 16:33

Re: Lay-Out fouten

Berichtdoor Geer » 23 Sep 2010, 11:31

Hier is het nog steeds een halve balk...
Geertje - partijloos - N1 - Amsterdam

Gebruikers-avatar
MiladyP
Werkgroep
BerichtenCOLON 1763
GeregistreerdCOLON 11 Mei 2005, 00:41

Re: Lay-Out fouten

Berichtdoor MiladyP » 23 Sep 2010, 19:13

@ Geer: Ik zie al 2 dagen de normale balk met Chrome :lol:
MiladyP - Assen - Chief CrimeClanBang - N1 - MT+

Geer
Werkgroep
BerichtenCOLON 498
GeregistreerdCOLON 17 Feb 2005, 16:33

Re: Lay-Out fouten

Berichtdoor Geer » 23 Sep 2010, 19:18

Nu zie ik ook weer de hele balk. Bizar maar het lijkt opgelost X-)
Geertje - partijloos - N1 - Amsterdam

Gebruikers-avatar
MiladyP
Werkgroep
BerichtenCOLON 1763
GeregistreerdCOLON 11 Mei 2005, 00:41

Re: Lay-Out fouten

Berichtdoor MiladyP » 23 Sep 2010, 19:23

De reden van die rare balk is dat Martin de link F1 competitie terug heeft gezet in MT. Deze staat als het goed is rechts bovenaan.

Als je maar een halve "balk" ziet staat deze link wsl aan de linkerkant van het scherm, in het hoofd van het "mannetje" ipv als een "knop".
Het weggooien van cookies/tempies zou dit probleem weer kunnen corrigeren, zodat je ook het normale scherm weer ziet.
MiladyP - Assen - Chief CrimeClanBang - N1 - MT+

Theezakje
Lid
BerichtenCOLON 429
GeregistreerdCOLON 19 Mrt 2010, 22:32

Re: Lay-Out fouten

Berichtdoor Theezakje » 24 Sep 2010, 08:41

1) Kantoor --> Bouwmateriaal kopen --> Headers niet overal even breed
2) Kantoor --> Reclame maken (standaardscherm) --> Headers niet overal even breed
3) Kantoor --> Reclame maken (expertscherm) --> Geen lege regel boven marketingmanager instellen. Verder bij diverste stappen geen header
4) Kantoor --> Bedrijf verbeteren --> Winkel --> Plaatje staat door de tabel (in Chrome)
5) Kantoor --> Hoofdkantoor --> Headers niet overal even breed
6) Kantoor --> Informatie over een bedrijf --> Niet mogelijk om terug te klikken naar "Kantoor"
7) Kantoor --> Geldmarkt --> Beginscherm --> headers niet even breed
8) Kantoor --> Bedrijfssite --> Grijs invoerveld ipv blauw.
9) Kantoor --> Marktinformatie --> Beginscherm --> Verkeerde kopplaatjes (zit nog randje aan die er niet hoort)
10) Kantoor --> Bedrijvenmarkt --> Te koop staande bedrijven --> Plaatje loopt door tabel (in Chrome)
11) Kantoor --> Bedrijvenmakkt --> Bedrijf verkopen --> Headers niet even breed.
12) Kantoor --> Bedrijvenmarkt --> Makelaar --> Makelaar worden --> Headers niet even breed.
13) Kantoor --> Bedrijvenmarkt --> Makelaar --> Instellingen wijzigen --> Headers niet even breed.
14) Hoofdscherm --> Site-titel: <title>MegaTycoon.nl, online game, produceer, ga in politiek, zaken of word crimineel...</title> Mag ook wel vernieuwd worden
15) Hoofdscherm --> Screenshots werken, maar zijn in kleine resolutie, namelijk: 1046x800, ik weet, dat is weliswaar nog steeds de meest gangbare resolutie, maar ik zou toch kiezen voor 1280x800, zo kun je ook de grotere resoluties bereiken, kleine resoluties kunnen altijd nog in/uit-zoomen. Als tweede tip zou ik een ander formaat voorstellen: PNG of BMP. Verder mis ik een screenshot van het mooie nieuwe hoofdscherm
16) Hoofdscherm --> 1000-en --> Duizenden 1 van de 10 --> één van de tien
17) Hoofscherm --> Schakelen tussen hoofdscherm en de subschermen (opties 1 t/m 18) gaat niet soepel, bij vrijwel alle subschermen verspringt de lay-out
18) Ticker --> Niet goed zichtbaar, zwarte tekst op donkerblauw achtergrond
19) Oude Polls ziet er niet echt overzichtelijk uit
20) De pagina waar je kan kijken welke mensen lid zijn op je BB is nog niet aangepast.
21) als jij bij het eenvoudige inkoopscherm op inkopen drukt, kom je in de oude lay-out terecht; ook de achterliggende pagina('s)..
22) Politiek 5a: burgemeesterscherm (van de bm zelf) staat nog volledig in oude lay-out.
23) Onderwereld 6: de achtergrond van het roulette is nog de oude "miami vice"-achtergrond ( LET OP: staat ook op screenshot van MT )
24) Onderwereld 6: - slots: het slots spel zelf is ook nog volledige oude lay-out
25) Het verschil tussen Nieuws over de stad en de achtergrond is onduidelijk, aangezien het dezelfde achtergrond is. Evenzo voor Persoonlijk nieuws.
26) Bij clans: de tabel waar je je lidmaatschap kan opzeggen is volgens mij nog oude lay-out.
27) het vriezerscherm = 100% oude layout: (dus als je in de vriezer ZIT en inlogt --------> je zit in de vriezer en kunt pas na x ronden weer bij je account)
28) bij chrome kun je op hoofdscherm alleen de onderste helft van "kantoor" en "weekblad" drukken.
29) als je bij kantoor - 14 Marktinfo op "Globale marktgegevens bedrijfssoort" drukt opent zich een nieuw (leeg) scherm ipv dat je de opgevraagde info krijgt.


Zo, die is weer up-2-date. Verder vind ik dat de browser Chrome te weinig belicht wordt, het is de booming browser van het moment, hij is snel, basic en betrouwbaar. Meer info over de marktaandelen is hier. Het aandeel bedraagt nu al 10%, maar wie de tabellen en grafieken goed bekijkt, ziet dat dit de browser van de toekomst is.
Dan kan er wel gezegd worden: Sorry, geen Chrome ondersteuning. Maar als jullie echt verder willen met deze website, is het echt een must.
Voorlopig mijn laatste bezoek.
Misschien kom ik terug als er daadwerkelijk actie wordt ondernomen.

Gebruikers-avatar
MiladyP
Werkgroep
BerichtenCOLON 1763
GeregistreerdCOLON 11 Mei 2005, 00:41

Re: Lay-Out fouten

Berichtdoor MiladyP » 25 Sep 2010, 04:02

Amen!!

Buiten dat is het slechte reclame als spelers die net aanmelden gewoon al niet "normaal" op kantoor/weekblad kunnen drukken, cq gemiddelde prijs kunnen opzoeken bij marktinformatie. Kan me indenken, dat spelers afhaken hierdoor.

.
MiladyP - Assen - Chief CrimeClanBang - N1 - MT+

Theezakje
Lid
BerichtenCOLON 429
GeregistreerdCOLON 19 Mrt 2010, 22:32

Re: Lay-Out fouten

Berichtdoor Theezakje » 25 Sep 2010, 21:48

Direct afhaken gaat mij iets te ver.
Wel zullen ze er van balen en het spel minder snel aanbevelen bij vrienden, mond-op-mond reclame is toch nog altijd de beste manier om een spel van te grond te krijgen.
Voorlopig mijn laatste bezoek.
Misschien kom ik terug als er daadwerkelijk actie wordt ondernomen.

Tussengas2010
Lid
BerichtenCOLON 158
GeregistreerdCOLON 23 Sep 2010, 19:48

Re: Lay-Out fouten

Berichtdoor Tussengas2010 » 26 Sep 2010, 02:09

Nja, ik zou iig beginnen met wat meer duidelijke vermeldingen dat Chrome niet ondersteunt word... want mij was het niet echt opgevallen dat het aan chrome lag tot ik het forum bekeek...
Voormalige functies:
Eindhoven: WHRO, loco-BM, BM (allen voor een flink aantal seizoenen)

Theezakje
Lid
BerichtenCOLON 429
GeregistreerdCOLON 19 Mrt 2010, 22:32

Re: Lay-Out fouten

Berichtdoor Theezakje » 09 Dec 2010, 12:48

1) Kantoor --> Bouwmateriaal kopen --> Headers niet overal even breed
2) Kantoor --> Reclame maken (standaardscherm) --> Headers niet overal even breed
3) Kantoor --> Reclame maken (expertscherm) --> Geen lege regel boven marketingmanager instellen. Verder bij diverste stappen geen header
4) Kantoor --> Bedrijf verbeteren --> Winkel --> Plaatje staat door de tabel (in Chrome)
5) Kantoor --> Hoofdkantoor --> Headers niet overal even breed
6) Kantoor --> Informatie over een bedrijf --> Niet mogelijk om terug te klikken naar "Kantoor"
7) Kantoor --> Geldmarkt --> Beginscherm --> headers niet even breed
8) Kantoor --> Bedrijfssite --> Grijs invoerveld ipv blauw.
9) Kantoor --> Marktinformatie --> Beginscherm --> Verkeerde kopplaatjes (zit nog randje aan die er niet hoort)
10) Kantoor --> Bedrijvenmarkt --> Te koop staande bedrijven --> Plaatje loopt door tabel (in Chrome)
11) Kantoor --> Bedrijvenmakkt --> Bedrijf verkopen --> Headers niet even breed.
12) Kantoor --> Bedrijvenmarkt --> Makelaar --> Makelaar worden --> Headers niet even breed.
13) Kantoor --> Bedrijvenmarkt --> Makelaar --> Instellingen wijzigen --> Headers niet even breed.
14) Hoofdscherm --> Site-titel: <title>MegaTycoon.nl, online game, produceer, ga in politiek, zaken of word crimineel...</title> Mag ook wel vernieuwd worden
15) Hoofdscherm --> Screenshots werken, maar zijn in kleine resolutie, namelijk: 1046x800, ik weet, dat is weliswaar nog steeds de meest gangbare resolutie, maar ik zou toch kiezen voor 1280x800, zo kun je ook de grotere resoluties bereiken, kleine resoluties kunnen altijd nog in/uit-zoomen. Als tweede tip zou ik een ander formaat voorstellen: PNG of BMP. Verder mis ik een screenshot van het mooie nieuwe hoofdscherm
16) Hoofdscherm --> 1000-en --> Duizenden 1 van de 10 --> één van de tien
17) Hoofscherm --> Schakelen tussen hoofdscherm en de subschermen (opties 1 t/m 18) gaat niet soepel, bij vrijwel alle subschermen verspringt de lay-out
18) Ticker --> Niet goed zichtbaar, zwarte tekst op donkerblauw achtergrond
19) Oude Polls ziet er niet echt overzichtelijk uit
20) De pagina waar je kan kijken welke mensen lid zijn op je BB is nog niet aangepast.
21) als jij bij het eenvoudige inkoopscherm op inkopen drukt, kom je in de oude lay-out terecht; ook de achterliggende pagina('s)..
22) Politiek 5a: burgemeesterscherm (van de bm zelf) staat nog volledig in oude lay-out.
23) Onderwereld 6: de achtergrond van het roulette is nog de oude "miami vice"-achtergrond ( LET OP: staat ook op screenshot van MT )
24) Onderwereld 6: - slots: het slots spel zelf is ook nog volledige oude lay-out
25) Het verschil tussen Nieuws over de stad en de achtergrond is onduidelijk, aangezien het dezelfde achtergrond is. Evenzo voor Persoonlijk nieuws.
26) Bij clans: de tabel waar je je lidmaatschap kan opzeggen is volgens mij nog oude lay-out.
27) het vriezerscherm = 100% oude layout: (dus als je in de vriezer ZIT en inlogt --------> je zit in de vriezer en kunt pas na x ronden weer bij je account)
28) bij chrome kun je op hoofdscherm alleen de onderste helft van "kantoor" en "weekblad" drukken.
29) als je bij kantoor - 14 Marktinfo op "Globale marktgegevens bedrijfssoort" drukt opent zich een nieuw (leeg) scherm ipv dat je de opgevraagde info krijgt.
30) info over bedrijf --> Plaatje staat door de zwarte header heen.

Zo, die is ook weer up-to-date :)
Voorlopig mijn laatste bezoek.
Misschien kom ik terug als er daadwerkelijk actie wordt ondernomen.

Gebruikers-avatar
MiladyP
Werkgroep
BerichtenCOLON 1763
GeregistreerdCOLON 11 Mei 2005, 00:41

Re: Lay-Out fouten

Berichtdoor MiladyP » 12 Dec 2010, 04:21

Theezakje schreefColon
3) Kantoor --> Reclame maken (expertscherm) --> Geen lege regel boven marketingmanager instellen. Verder bij diverste stappen geen header
6) Kantoor --> Informatie over een bedrijf --> Niet mogelijk om terug te klikken naar "Kantoor"
8) Kantoor --> Bedrijfssite --> Grijs invoerveld ipv blauw.
9) Kantoor --> Marktinformatie --> Beginscherm --> Verkeerde kopplaatjes (zit nog randje aan die er niet hoort)
18) Ticker --> Niet goed zichtbaar, zwarte tekst op donkerblauw achtergrond
21) als jij bij het eenvoudige inkoopscherm op inkopen drukt, kom je in de oude lay-out terecht; ook de achterliggende pagina('s)..
22) Politiek 5a: burgemeesterscherm (van de bm zelf) staat nog volledig in oude lay-out.
23) Onderwereld 6: de achtergrond van het roulette is nog de oude "miami vice"-achtergrond ( LET OP: staat ook op screenshot van MT )
24) Onderwereld 6: - slots: het slots spel zelf is ook nog volledige oude lay-out
26) Bij clans: de tabel waar je je lidmaatschap kan opzeggen is volgens mij nog oude lay-out.
27) het vriezerscherm = 100% oude layout: (dus als je in de vriezer ZIT en inlogt --------> je zit in de vriezer en kunt pas na x ronden weer bij je account)
28) bij chrome kun je op hoofdscherm alleen de onderste helft van "kantoor" en "weekblad" drukken.
29) als je bij kantoor - 14 Marktinfo op "Globale marktgegevens bedrijfssoort" drukt opent zich een nieuw (leeg) scherm ipv dat je de opgevraagde info krijgt.

Zo, die is ook weer up-to-date :)


Nu wel ja... :D

(ben zo vrij geweest alle door Martin afgekeurde punten weer te verwijderen)
MiladyP - Assen - Chief CrimeClanBang - N1 - MT+

Gebruikers-avatar
MiladyP
Werkgroep
BerichtenCOLON 1763
GeregistreerdCOLON 11 Mei 2005, 00:41

Re: Lay-Out fouten

Berichtdoor MiladyP » 14 Jan 2011, 01:18

3) Kantoor --> Reclame maken (expertscherm) --> Geen lege regel boven marketingmanager instellen. Verder bij diverste stappen geen header
28) bij chrome kun je op hoofdscherm alleen de onderste helft van "kantoor" en "weekblad" drukken.
29) als je bij kantoor - 14 Marktinfo op "Globale marktgegevens bedrijfssoort" drukt opent zich een nieuw (leeg) scherm ipv dat je de opgevraagde info krijgt.

Zo, die is ook weer up-to-date :)
MiladyP - Assen - Chief CrimeClanBang - N1 - MT+

tippie
Lid
BerichtenCOLON 499
GeregistreerdCOLON 17 Apr 2006, 21:28

Re: Lay-Out fouten

Berichtdoor tippie » 15 Feb 2011, 10:47

Nog een nieuwe:
http://img217.imageshack.us/i/knipselq.jpg

Het kassaldo/zwarte kassaldo staat heel licht weergegeven. En ook op de verkeerde plaats :)

Gebruik in FF
Tippie - Niveau 1 - BM Heerenveen seizoen 19/20/21/37/39/4../59/63/67 - MT+ in 78 ronden - InvisableMasterminds => record MT+