Marktnieuws

Meldingen van fouten.

ModeratorsCOLON MiladyP, Geer

Drkiller
Newbee
BerichtenCOLON 3
GeregistreerdCOLON 15 Jul 2010, 16:27

Marktnieuws

Berichtdoor Drkiller » 15 Jul 2010, 16:40

Beste MT- Fase II bouwers,

Er zit een kleine fout in het marktnieuws, wanneer ik de globale prijzen wil bekijken van een bedrijf, dan selecteer ik deze en klik op selecteren. Daarna start de website opnieuw op in een nieuw tabblad.

Hopelijk kunnen jullie hier even naar kijken!

Groetjes,

Drkiller

Geer
Werkgroep
BerichtenCOLON 498
GeregistreerdCOLON 17 Feb 2005, 16:33

Re: Marktnieuws

Berichtdoor Geer » 15 Jul 2010, 18:19

Dat is inderdaad het geval als je Chrome gebruikt. Bij IE en FF gaat het wel goed. Weet niet of Martin daar iets aan gaat doen aangezien hij heeft aangegeven alleen getest te hebben voor FF en IE.
Geertje - partijloos - N1 - Amsterdam

Gebruikers-avatar
MiladyP
Werkgroep
BerichtenCOLON 1763
GeregistreerdCOLON 11 Mei 2005, 00:41

Re: Marktnieuws

Berichtdoor MiladyP » 15 Jul 2010, 23:51

ja, dat gaat hij wel repareren, maar nu nog even niet. (te druk)
MiladyP - Assen - Chief CrimeClanBang - N1 - MT+