Personeelsfout

Meldingen van fouten.

ModeratorsCOLON MiladyP, Geer

RickleBV
Lid
BerichtenCOLON 79
GeregistreerdCOLON 18 Sep 2008, 12:41

Personeelsfout

Berichtdoor RickleBV » 30 Jul 2010, 11:49

Ik heb zojuist een personeelslid aangenomen (kantoor/personeel inhuren).
Als optie: Nog nergens plaatsen (later beslissen).

Nu kijk ik in mijn personeelslijst en zie ik dat deze medewerker is ingezet bij een winkel die ik niet heb:
3021849 Jahn Roetgering 43 25 € 1.400 5 Bio_Big_Assen

Ik heb 'm inmiddels handmatig even nergens ingezet (de winkel moet nog gebouwd worden).
Als dit personeelslid bij 2 mensen in de lijst staat, kan het zijn dat de andere speler deze medewerker dus weer vanuit mijn winkel verplaatst.
RickleBV - N1 - Antwerpen - DG3

tippie
Lid
BerichtenCOLON 499
GeregistreerdCOLON 17 Apr 2006, 21:28

Re: Personeelsfout

Berichtdoor tippie » 30 Jul 2010, 12:52

Hier gaat het gewoon goed hoor...
Tippie - Niveau 1 - BM Heerenveen seizoen 19/20/21/37/39/4../59/63/67 - MT+ in 78 ronden - InvisableMasterminds => record MT+

RickleBV
Lid
BerichtenCOLON 79
GeregistreerdCOLON 18 Sep 2008, 12:41

Re: Personeelsfout

Berichtdoor RickleBV » 30 Jul 2010, 13:42

Ik heb vandaag ook wel meer personeel aangenomen en dat ging prima.

Als ik 't me goed herinner dateert dit probleem al minimaal vanaf 2008.
In ieder geval ben ik toen ook al een paar keer tegen dit probleem opgelopen (zowel via personeelszaken als via "automatisch inhuren" in een winkel/gh/fab).

Edit:
Het antwoord van Reynold (3 september 2008) als antwoord op mijn email:
Dit zal ik meenemen in een overleg met Martin van de week. Ik zie dat ze inderdaad in een leverancier 14389 van zak meel.

Groet,
Reynold



>Hallo,
>
>Ik heb net personeel ingehuurd, maar er is waarschijnlijk ergens iets
>fout gegaan:
>2590042
><http://www.megatycoon.nl/personeeldetail.php?sessie=fe5bd51729a21ef147
>e2b801d8a0690d&personeelidnr=2590042>Drees
>Kammer
>43
>18
>€ 1.300
>5
>ZakmeelvanIkkiAH
>2511516
><http://www.megatycoon.nl/personeeldetail.php?sessie=fe5bd51729a21ef147
>e2b801d8a0690d&personeelidnr=2511516>Don
>Feitsma
>41
>18
>€ 1.300
>5
>ZakmeelvanIkkiAH
>Deze 2 personeelsleden kan ik nergens inzetten omdat ze volgens het
>personeelsoverzicht in “ZakmeelvanIkkiAH” ingezet zijn.
>Dit is echter geen winkel van mij en ik heb ook geen winkel gekocht of
>gehad met deze naam.
>Mijn account: ricklebv (238825)
>
>Met vriendelijke groet,
>
>Mark
RickleBV - N1 - Antwerpen - DG3

AziveguInc.
Lid
BerichtenCOLON 263
GeregistreerdCOLON 12 Jan 2011, 09:41

Re: Personeelsfout

Berichtdoor AziveguInc. » 12 Jan 2011, 09:49

Enige tijd geleden merkte ik dat mijn uitgaven op personeel erg hoog was. Toen ik het ging na checken kwam ik erachter dat ik bijna 2,5 miljoen euro teveel uitgaf!!! Waarvan dit verschil???
Azivegu
Een ijsbeer met vijf

BigCompany
Lid
BerichtenCOLON 102
GeregistreerdCOLON 02 Mrt 2009, 18:12

Re: Personeelsfout

Berichtdoor BigCompany » 12 Jan 2011, 10:29

AziveguInc. schreefColonEnige tijd geleden merkte ik dat mijn uitgaven op personeel erg hoog was. Toen ik het ging na checken kwam ik erachter dat ik bijna 2,5 miljoen euro teveel uitgaf!!! Waarvan dit verschil???
Azivegu


Hoe hoger je komt, dus van N5 naar N4 naar N3 des te meer je voor personeel gaat betalen:
Personeelszaken

Je kunt hier alle personeelszaken regelen en o.a. medewerkers ontslaan, een contract verlengen of iemand inzetten bij een ander bedrijf.

De afkoopsom bij ontslag is: (de periode in dienst / 5) X het salaris.

Je kan de periode met max. 20 ronden verlengen.

Als je in niveau 4 zit kost het persooneel 50% meer. Dat loopt verder elk niveau op met factor 50%.
Bijv.: In niveau 5 en 6 kost iemand 1000 euro.
In niveau 4 is dat dan 1500, in niveau 3 is dat 2250 etc.

Je ziet bij het inhuren van personeel altijd het basisbedrag staan (in bovenstaand voorbeeld is dat 1000 euro).

tippie
Lid
BerichtenCOLON 499
GeregistreerdCOLON 17 Apr 2006, 21:28

Re: Personeelsfout

Berichtdoor tippie » 12 Jan 2011, 19:15

Personeel mag gerust 3 keer zo duur zijn hoor... ;)
Tippie - Niveau 1 - BM Heerenveen seizoen 19/20/21/37/39/4../59/63/67 - MT+ in 78 ronden - InvisableMasterminds => record MT+

BigCompany
Lid
BerichtenCOLON 102
GeregistreerdCOLON 02 Mrt 2009, 18:12

Re: Personeelsfout

Berichtdoor BigCompany » 13 Jan 2011, 08:26

tippie schreefColonPersoneel mag gerust 3 keer zo duur zijn hoor... ;)


Als personeel in N6 1500 kost dan krijg je in N1:

N6: 1500
N5: 2250
N4: 3375
N3: 5062,5
N2: 7593,75
N1: 11390,63

Is bijna 10x zo duur!!

BigCompany
Lid
BerichtenCOLON 102
GeregistreerdCOLON 02 Mrt 2009, 18:12

Re: Personeelsfout

Berichtdoor BigCompany » 13 Jan 2011, 08:27

BigCompany schreefColon
tippie schreefColonPersoneel mag gerust 3 keer zo duur zijn hoor... ;)


Als personeel in N6 1500 kost dan krijg je in N1:

N4: 1500
N3: 2250
N2: 3375
N1: 5062,5

Is al ruim 3x zo duur!

tippie
Lid
BerichtenCOLON 499
GeregistreerdCOLON 17 Apr 2006, 21:28

Re: Personeelsfout

Berichtdoor tippie » 13 Jan 2011, 16:35

Ruim 3 keer zo duur als nu ;)
Tippie - Niveau 1 - BM Heerenveen seizoen 19/20/21/37/39/4../59/63/67 - MT+ in 78 ronden - InvisableMasterminds => record MT+

Gebruikers-avatar
MiladyP
Werkgroep
BerichtenCOLON 1763
GeregistreerdCOLON 11 Mei 2005, 00:41

Re: Personeelsfout

Berichtdoor MiladyP » 14 Jan 2011, 01:11

We dwalen weer af...

Probleem is opgelost. Gewoon lezen in MT had het hele topic bespaard (A)(A)(A)

Slotje.
MiladyP - Assen - Chief CrimeClanBang - N1 - MT+