Berichten versturen

Meldingen van fouten.

ModeratorsCOLON MiladyP, Geer

RickleBV
Lid
BerichtenCOLON 79
GeregistreerdCOLON 18 Sep 2008, 12:41

Berichten versturen

Berichtdoor RickleBV » 01 Apr 2011, 11:10

Tot op heden werden ' en " vervangen door \' en \" bij de PB's.
Sinds kort (gister?) levert het versturen van een bericht met een ' of " er in bij mij de melding op dat de sessie niet juist/verlopen is. Berichten zonder die tekens krijg ik wel gewoon verstuurd.

Edit: geen 1-april-grap :mrgreen:

Edit 2: nu krijg ik er helemaal geen PB meer uit.... als dat het idee is van een 1-april-grap, grappen zijn leuk, een essentieël onderdeel onwerkbaar maken niet.
RickleBV - N1 - Antwerpen - DG3

RickleBV
Lid
BerichtenCOLON 79
GeregistreerdCOLON 18 Sep 2008, 12:41

Re: Berichten versturen

Berichtdoor RickleBV » 01 Apr 2011, 14:23

Gewoon firefox, net als altijd....
RickleBV - N1 - Antwerpen - DG3

RickleBV
Lid
BerichtenCOLON 79
GeregistreerdCOLON 18 Sep 2008, 12:41

Re: Berichten versturen

Berichtdoor RickleBV » 01 Apr 2011, 14:27

Dan snap ik 't niet, ik gebruik altijd firefox en stuur normaal meerdere PB's weg zonder problemen.

Sinds vannacht heb ik er ineens problemen mee, wat zeker als spokes erg irritant is.
Maar goed, Chrome heb ik niet, maar ik zal 't straks dan nog wel eens met IE proberen.

Edit: zal inderdaad wel aan FF liggen dan, met IE krijg ik 't bericht net wel gewoon weg.
RickleBV - N1 - Antwerpen - DG3

Gebruikers-avatar
MiladyP
Werkgroep
BerichtenCOLON 1763
GeregistreerdCOLON 11 Mei 2005, 00:41

Re: Berichten versturen

Berichtdoor MiladyP » 01 Apr 2011, 14:32

@ Mark,

- heeft FF toevallig een update gehad??
- al geprobeerd om je cookies / tempies te verwijderen?

.
MiladyP - Assen - Chief CrimeClanBang - N1 - MT+

RickleBV
Lid
BerichtenCOLON 79
GeregistreerdCOLON 18 Sep 2008, 12:41

Re: Berichten versturen

Berichtdoor RickleBV » 01 Apr 2011, 14:36

Ja, FF heeft een update gehad van de week, geen idee wanneer precies.

Cookies+cache worden hier zowieso bij het afsluiten allemaal verwijderd, en heb ik ook handmatig nog eens verwijderd tijdens het browsen.
Maar goed, het is alleen bij het versturen van berichten, de rest van MT werkt wel gewoon (vreemd genoeg). Dat ik nu 2x ingelogd sta (1x IE voor de berichten en 1x FF voor "de rest van MT") is een oplossing waar ik op dit moment wel verder mee kan. De rest van het FF-probleem zoek ik van de week dan wel eens rustig uit :wink:
RickleBV - N1 - Antwerpen - DG3