Wijzigingen inkopen bij fabriek

Meldingen van fouten.

ModeratorsCOLON MiladyP, Geer

tellen
Newbee
BerichtenCOLON 1
GeregistreerdCOLON 16 Mei 2005, 18:33

Wijzigingen inkopen bij fabriek

Berichtdoor tellen » 26 Mei 2011, 21:20

Alhoewel ik zeeer blij ben dat er opnieuw wordt verdergewerkt aan MT, ben ik niet blij met de jongste aanpassingen bij het inkopen van GH's bij fabrieken. Daar worden nu de laatste settings bijgehouden.

In goed economische tijden heb ik geen probleem, dan koop ik al mijn GH's helemaal vol. Maar in crisisperiodes zoals nu, koop ik voor elke leverancier ongeveer halfvolle schappen bij mijn eigen fabrieken. Ik koop zo fabriek per fabriek leeg. Groot probleem dus, als de volgende keer alle (reeds half ingekochte) GH's plots bagger materiaal gaan kopen bij MT fabrieken.

Het zou (voor mij) veel handiger zijn als je bij het inkopen je eigen fabs bovenaan ziet staan (net als bij het inkopen van winkels bij GH's) Door nu telkens de vorige keer ingevoerde hoeveelheden te moeten wissen ben ik dubbel zoveel tijd kwijt me inkopen van GH's bij fabs.

Het inkopen van groothandels bij fabs is al lange tijd de meest tijdrovende activiteit in MT. Maar dat is voor mij alleen veel erger geworden nu.
Ik hoop dat de spelleiding dit alsnog herziet.

tellen
tellenBV - BM (voor de 6de keer) en ex-BD Heerenveen - Niveau1 -

Gebruikers-avatar
MiladyP
Werkgroep
BerichtenCOLON 1763
GeregistreerdCOLON 11 Mei 2005, 00:41

Re: Wijzigingen inkopen bij fabriek

Berichtdoor MiladyP » 27 Mei 2011, 00:50

Ik weet hoe je je voelt. Heb zelf ook 3x moeten wissen, omdat je "0" niet op kunt slaan.
Martin heeft al een mailtje. :wink:
MiladyP - Assen - Chief CrimeClanBang - N1 - MT+

Rein
Administrator
BerichtenCOLON 192
GeregistreerdCOLON 21 Mei 2004, 16:55

Re: Wijzigingen inkopen bij fabriek

Berichtdoor Rein » 27 Mei 2011, 09:46

Bij de inkopen voor je groothandel zijn op verzoek 2 opties aangepast:
- eigen fabrieken worden in principe als eerste geselecteerd;
- je kan inkoopaantallen 0 kiezen of de aantallen van de laatste keer gebruiken

Ria-Trefpunt
Lid
BerichtenCOLON 140
GeregistreerdCOLON 08 Feb 2007, 12:19

Re: Wijzigingen inkopen bij fabriek

Berichtdoor Ria-Trefpunt » 27 Mei 2011, 16:57

Hai Martin,

Ik hoop maar 1 ding:

Dat er niet automatisch ingekocht wordt bij MT omdat je niet al je groothandels op 1 fabriek laat inkopen :(

En het werkt nog niet hetzelfde als dat je met een IM je winkels "blijvend" op een groothandel selekteerd !!

Nu heb ik als laatste gang in alle groothandels 1 stuk bij mijn favoriete fabriek ingekocht en hoop dat die selektie blijft gehandhaafd.
Lady.Sm.Ria (Trefpunt)
Chief Albatrosclan
WHC Stad Groningen

Gebruikers-avatar
MiladyP
Werkgroep
BerichtenCOLON 1763
GeregistreerdCOLON 11 Mei 2005, 00:41

Re: Wijzigingen inkopen bij fabriek

Berichtdoor MiladyP » 27 Mei 2011, 17:54

Ria-Trefpunt schreefColonIk hoop maar 1 ding: Dat er niet automatisch ingekocht wordt bij MT omdat je niet al je groothandels op 1 fabriek laat inkopen :(

Als de fab leeg is, zal MT stoppen met inkopen. Net als voorheen.
Ria-Trefpunt schreefColonEn het werkt nog niet hetzelfde als dat je met een IM je winkels "blijvend" op een groothandel selekteerd !!

Dan is je fab leeg.... als ie weer vol is, zie je je fab weer.
Ria-Trefpunt schreefColonNu heb ik als laatste gang in alle groothandels 1 stuk bij mijn favoriete fabriek ingekocht en hoop dat die selektie blijft gehandhaafd

De instelling blijven gehandhaafd tot je het zelf verandert.


Wacht gewoon maandag even af, dan zie je het goed :wink:
MiladyP - Assen - Chief CrimeClanBang - N1 - MT+

Ria-Trefpunt
Lid
BerichtenCOLON 140
GeregistreerdCOLON 08 Feb 2007, 12:19

Re: Wijzigingen inkopen bij fabriek

Berichtdoor Ria-Trefpunt » 27 Mei 2011, 18:54

okay Patricia :)
Lady.Sm.Ria (Trefpunt)
Chief Albatrosclan
WHC Stad Groningen

Patrick258
Lid
BerichtenCOLON 31
GeregistreerdCOLON 26 Mrt 2005, 23:10

Re: Wijzigingen inkopen bij fabriek

Berichtdoor Patrick258 » 30 Mei 2011, 10:12

Ik heb maandag afgewacht en mijn conclusie: ik doe nu 2 keer zo lang over het inkopen van mijn groothandels
Pettie - Rotterdam - niveau 1 - MT+

Aldtsjerkbv
Lid
BerichtenCOLON 529
GeregistreerdCOLON 18 Jan 2009, 20:13

Re: Wijzigingen inkopen bij fabriek

Berichtdoor Aldtsjerkbv » 30 Mei 2011, 15:51

Wijzigingen blijven staan en ik kan ze ook op 0 zetten, alleen als een bepaald product niet goed heeft verkocht en je daardoor bijvoorbeeld nu nog met spul in je GH blijft zitten zul je moeten kiezen tussen of alles op 0 en weer de rest aanpassen of de schappen veranderen die niet hoeven..

Kan er ook per schap gekozen worden of je 0 wilt?
AldtsjerkBV (Peter) | Assen | MT+ | CCB CA
BM: 6 seizoenen
Loco: 8 seizoeen
BD: 11 seizoenen
GD: 12 seizonen
WHC: 1 seizoen

Gebruikers-avatar
MiladyP
Werkgroep
BerichtenCOLON 1763
GeregistreerdCOLON 11 Mei 2005, 00:41

Re: Wijzigingen inkopen bij fabriek

Berichtdoor MiladyP » 30 Mei 2011, 16:31

Afbeelding


@ Pettie en MBC:
zie hierboven.


@ Peter:
als je per schap in moet stellen of ie op nul moet, heb je net zo snel in je schap een nul ingetypt. Net zoveel handelingen :wink:
Alternatief: http://mthelper.gekrabbel.be/help.html


.
MiladyP - Assen - Chief CrimeClanBang - N1 - MT+

Aldtsjerkbv
Lid
BerichtenCOLON 529
GeregistreerdCOLON 18 Jan 2009, 20:13

Re: Wijzigingen inkopen bij fabriek

Berichtdoor Aldtsjerkbv » 30 Mei 2011, 18:48

Ja maar ik wil dan wel graag dat als ik weer op 'zoals laatste keer' druk hij de vorige inkoopaantal pakt en niet mijn 0 als ik dat handmatig verander... (of gebeurt dat ook wel? kan het nu niet meer testen anders heb ik weer mn hele GH vol :P)
AldtsjerkBV (Peter) | Assen | MT+ | CCB CA
BM: 6 seizoenen
Loco: 8 seizoeen
BD: 11 seizoenen
GD: 12 seizonen
WHC: 1 seizoen

Patrick258
Lid
BerichtenCOLON 31
GeregistreerdCOLON 26 Mrt 2005, 23:10

Re: Wijzigingen inkopen bij fabriek

Berichtdoor Patrick258 » 30 Mei 2011, 19:40

Dank je voor de toelichting Patricia.
Ik had er vanochtend ook overheen gelezen
Pettie - Rotterdam - niveau 1 - MT+