Inkoop aantallen automatisch weer naar nul!!!

Meldingen van fouten.

ModeratorsCOLON MiladyP, Geer

Gebruikers-avatar
Redwolf_Inc
Newbee
BerichtenCOLON 2
GeregistreerdCOLON 15 Sep 2011, 18:17

Inkoop aantallen automatisch weer naar nul!!!

Berichtdoor Redwolf_Inc » 27 Apr 2012, 18:24

Nadat ik inkopen heb gedaan voor mijn gh's blijven de aantallen staan die ik heb ingekocht.
Omdat er momenten zijn dat je een schap niet leeg verkoopt na de update, hoef je dus niet in te kopen
Nu is het mij al een paar keer overkomen dat ik de lege schappen perongeluk toch vul maar dan met MT goederen omdat ik bepaalde aantallen over de kop zie :?
Volgens mij was het in het verleden dat je na elke inkoop de aantallen van de te koop aangeboden goederen weer op nul stonden is dat verandert of is het nog een klein foutje??
Tis erg vervelend als je 14Gh's moet na lopen om alles op nul te zetten omdat je nog maar een paar schappen hoeft te vullen met je eigen goederen

Graag hoor ik van jullie

Mvg
Redwolf_Inc :wink:

Geer
Werkgroep
BerichtenCOLON 498
GeregistreerdCOLON 17 Feb 2005, 16:33

Re: Inkoop aantallen automatisch weer naar nul!!!

Berichtdoor Geer » 28 Apr 2012, 13:23

Je kunt tegenwoordig kiezen op welke aantallen je GH inkoopscherm moet staan. Je kunt kiezen "Zoals vorige keer" of "op 0".
Geertje - partijloos - N1 - Amsterdam

Gebruikers-avatar
Redwolf_Inc
Newbee
BerichtenCOLON 2
GeregistreerdCOLON 15 Sep 2011, 18:17

Re: Inkoop aantallen automatisch weer naar nul!!!

Berichtdoor Redwolf_Inc » 29 Apr 2012, 23:31

Dat heb ik inmiddels geprobeerd maar ze gaan steedts terug naar de oude instellingen nadat ik de inkopen heb gedaan !! :?

Gebruikers-avatar
MiladyP
Werkgroep
BerichtenCOLON 1763
GeregistreerdCOLON 11 Mei 2005, 00:41

Re: Inkoop aantallen automatisch weer naar nul!!!

Berichtdoor MiladyP » 02 Mei 2012, 01:15

Kies elke keer inkoopaantallen "op 0" en ze staan elke keer weer op "0" :wink:
MiladyP - Assen - Chief CrimeClanBang - N1 - MT+