Inkoopmanager vergeet zijn werk

Meldingen van fouten.

ModeratorsCOLON MiladyP, Geer

AziveguInc.
Lid
BerichtenCOLON 263
GeregistreerdCOLON 12 Jan 2011, 09:41

Inkoopmanager vergeet zijn werk

Berichtdoor AziveguInc. » 02 Okt 2012, 20:21

Al enige tijd heb ik dat mijn inkoop manager niet meer gaat inkopen voor een aantal van mijn bedrijven.
Hij word telkens terug gezet op een andere groothandel en zet de inkoop voorraad op 0. Weet iemand waardoor dit komt? (het ligt in iedere geval niet aan de prijzen.)
Een ijsbeer met vijf

Geer
Werkgroep
BerichtenCOLON 498
GeregistreerdCOLON 17 Feb 2005, 16:33

Re: Inkoopmanager vergeet zijn werk

Berichtdoor Geer » 03 Okt 2012, 00:56

Ik heb toevallig van de week winkels bijgebouwd en de IM ingesteld, maar hier gaat alles goed...
Geertje - partijloos - N1 - Amsterdam

AziveguInc.
Lid
BerichtenCOLON 263
GeregistreerdCOLON 12 Jan 2011, 09:41

Re: Inkoopmanager vergeet zijn werk

Berichtdoor AziveguInc. » 03 Okt 2012, 14:14

dat zal het waarschijnlijk zijn. Dan moet ik maar handmatig inkopen.
Een ijsbeer met vijf

Gebruikers-avatar
MiladyP
Werkgroep
BerichtenCOLON 1763
GeregistreerdCOLON 11 Mei 2005, 00:41

Re: Inkoopmanager vergeet zijn werk

Berichtdoor MiladyP » 22 Okt 2012, 02:33

OF je bouwt zelf GH...... ;)
MiladyP - Assen - Chief CrimeClanBang - N1 - MT+

AziveguInc.
Lid
BerichtenCOLON 263
GeregistreerdCOLON 12 Jan 2011, 09:41

Re: Inkoopmanager vergeet zijn werk

Berichtdoor AziveguInc. » 22 Okt 2012, 19:23

mwaa, zoek ik niet. en zo steun ik andere spelers tenminste xD Kan toch niets met je geld doen in MT.
Een ijsbeer met vijf