lichterbv: fout in IM

Deze veranderingen zijn gereed.

Alleen voor moderators.

Moderators: MiladyP, MiladyP, MiladyP, MiladyP, MiladyP

lichterbv
Lid
Berichten: 11
Lid geworden op: 20 sep 2008 15:48

bug?

Berichtdoor lichterbv » 27 mar 2010 08:34

vraagje ,kan het zijn dat er een bug in het systeem zit, binnen een aantal ronde wordt er bij mijn groothandels in gekocht terwijl deze zijn gesloten
op zich prima dat er wordt gekocht, alleen na de update wil ik eerst mijn eigen winkels bevoorraden, op zich niet echt een probleem viel me alleen op

Gebruikersavatar
Desteney
Lid
Berichten: 164
Lid geworden op: 09 feb 2007 11:21
Contacteer:

Berichtdoor Desteney » 27 mar 2010 11:46

Dan heeft iemand anders toch de IM op jouw GH's ingesteld.
Ondanks dat de GH's nu dicht staan, kan er wel bij je ingekocht worden via die IM.

Via financieel overzicht / GH / transacties zou je kunnen zien wie het is en zou je contact op kunnen nemen.
Desteney - HK Amsterdam - N1 - ex-BD Maastricht - ex-BD Amsterdam - ex-Chief InvisableMasterminds - GoldenMasterminder - MT+
ex-HDM - MT+

Geer
Werkgroep
Berichten: 498
Lid geworden op: 17 feb 2005 16:33

Berichtdoor Geer » 27 mar 2010 12:33

HDM schreef:Dan heeft iemand anders toch de IM op jouw GH's ingesteld.
Ondanks dat de GH's nu dicht staan, kan er wel bij je ingekocht worden via die IM.

Via financieel overzicht / GH / transacties zou je kunnen zien wie het is en zou je contact op kunnen nemen.


Was een andere oplossing ook niet om de prijzen een beetje aan te passen?
Geertje - partijloos - N1 - Amsterdam

tippie
Lid
Berichten: 499
Lid geworden op: 17 apr 2006 21:28
Locatie: Mol, Noord-België
Contacteer:

Berichtdoor tippie » 27 mar 2010 14:05

Het is iig een fout die lichterbv aangeeft ;) Kan een mod vanaf dat stukje verplaatsen naar meldingen?
Tippie - Niveau 1 - BM Heerenveen seizoen 19/20/21/37/39/4../59/63/67 - MT+ in 78 ronden - InvisableMasterminds => record MT+

Gebruikersavatar
Desteney
Lid
Berichten: 164
Lid geworden op: 09 feb 2007 11:21
Contacteer:

Berichtdoor Desteney » 27 mar 2010 15:32

Geer schreef:
HDM schreef:Dan heeft iemand anders toch de IM op jouw GH's ingesteld.
Ondanks dat de GH's nu dicht staan, kan er wel bij je ingekocht worden via die IM.

Via financieel overzicht / GH / transacties zou je kunnen zien wie het is en zou je contact op kunnen nemen.


Was een andere oplossing ook niet om de prijzen een beetje aan te passen?


Ja idd, nu je het zegt.
Volgens mij ook. Je krijgt dan een iig melding en je IM doet het dan niet, dus moet je de hele IM weer nalopen. Maar of je dan die dichte GH weer kan selecteren (omdat die blijft staan in het pop-up vakje) weet ik niet.
Maar Lichterbv zou dat wel kunnen uitproberen.
Desteney - HK Amsterdam - N1 - ex-BD Maastricht - ex-BD Amsterdam - ex-Chief InvisableMasterminds - GoldenMasterminder - MT+
ex-HDM - MT+

Gebruikersavatar
MiladyP
Werkgroep
Berichten: 1763
Lid geworden op: 11 mei 2005 00:41
Contacteer:

Berichtdoor MiladyP » 28 mar 2010 01:53

tippie schreef:Het is iig een fout die lichterbv aangeeft ;) Kan een mod vanaf dat stukje verplaatsen naar meldingen?

Done 8)
MiladyP - Assen - Chief CrimeClanBang - N1 - MT+

Rein
Administrator
Berichten: 192
Lid geworden op: 21 mei 2004 16:55

Re: lichterbv: fout in IM

Berichtdoor Rein » 25 jun 2010 11:59

Er is vanaf heden een extra check tijdens de update of een groothandel intern of extern levert.