DONE : Fout HK upgraden

Deze veranderingen zijn gereed.

Alleen voor moderators.

Moderators: MiladyP, MiladyP, MiladyP, MiladyP, MiladyP

Super_Criminal
Lid
Berichten: 151
Lid geworden op: 07 jul 2004 21:32
Locatie: Steenwijk
Contacteer:

DONE : Fout HK upgraden

Berichtdoor Super_Criminal » 08 apr 2010 20:27

Ik zit in HK 9. En kan dus nog upgrade naar hk 10. Echter er staan 3 opties.
Er moeten echter 2 opties staan: Ja , upgraden, nee zo laten..

Je zit al aan de maximale kantoorstatus moet staat bij HK10

Het aanklikken van: je zit al ana de maximale kantoorstatus heeft geen consequenties. Dat heeft Geer onderzocht.

Hieronder een printscreen ervan. Het is makkelijk op te lossen.



Afbeelding
Total-Inspiration - Utrecht - Niveau 1 - ex-account Super_Criminal - BD utrecht met RD - MT+ 2x

Theezakje
Lid
Berichten: 429
Lid geworden op: 19 mar 2010 22:32

Berichtdoor Theezakje » 09 apr 2010 12:52

Slordig inderdaad en moet ook inderdaad niet moeilijk te verhelpen zijn.

rian
Lid
Berichten: 65
Lid geworden op: 13 nov 2008 10:38
Locatie: overal !!

Berichtdoor rian » 09 apr 2010 21:28

Theezakje schreef:Slordig inderdaad en moet ook inderdaad niet moeilijk te verhelpen zijn.


Nou verhelp het dan even theezakje, jij bent blijkbaar in die gelegenheid om dat te doen. Je lijk wel een ambtenaar zeg.
RMTrading, Utrecht, F®iendlyFaces©

Theezakje
Lid
Berichten: 429
Lid geworden op: 19 mar 2010 22:32

Berichtdoor Theezakje » 09 apr 2010 23:10

Helaas kan ik niet in de programmering kruipen van MT.

En we gaan weer terug on-topic svp.

Turbo_tijn
Lid
Berichten: 177
Lid geworden op: 28 okt 2004 12:21

Berichtdoor Turbo_tijn » 10 apr 2010 08:32

rian schreef:
Theezakje schreef:Slordig inderdaad en moet ook inderdaad niet moeilijk te verhelpen zijn.


Nou verhelp het dan even theezakje, jij bent blijkbaar in die gelegenheid om dat te doen. Je lijk wel een ambtenaar zeg.

*zucht*
Moderator Spellen Topic

RD
Lid
Berichten: 55
Lid geworden op: 09 jul 2005 16:22

Berichtdoor RD » 10 apr 2010 09:04

Even off topic,
Om meer zoals dit te verkomen,
Theezakje zit jij in een school/bedrijf waar veel met computers wordt gewerkt.
Zodat je op basis van je kennis een uitspraak doet of op basis van een vermoeden.

We weten dat je niets over je zelf wil vertellen, jou keuze.
Dus een simpel ja of nee is prima.
Maar dan hebben we gewoon klein beetje achtergrond dat je het idd weet of dat je het denkt.vermoed
Total-Inspiration- -niveau 1 -BD Utrecht (al te erg lang)- ex RD_enterprise- FunPolitics

Theezakje
Lid
Berichten: 429
Lid geworden op: 19 mar 2010 22:32

Berichtdoor Theezakje » 10 apr 2010 11:19

Exteeem Off-Topic:
Ja.

P.S. voor overig off-topic geneuzel ben ik te bereiken via PM.

En ik roep iedereen weer op om weer on-topic te gaan.

Gebruikersavatar
Rocket
Lid
Berichten: 267
Lid geworden op: 10 sep 2004 22:57
Locatie: Amsterdam

Berichtdoor Rocket » 22 apr 2010 15:51

Bij dit punt aansluitend:

Als je HK nog maar status 1 heeft.. staat er bij het downgradeding de volgende drie opties:

Ja, kantoor downgraden naar niveau 0
Je zit al aan je minimale kantoorstatus
Nee, zo laten

Hier lijkt me de bovenste optie een beetje zinloos
Rocket - Amsterdam - Niveau 1 - Wethouder Communicatie

Super_Criminal
Lid
Berichten: 151
Lid geworden op: 07 jul 2004 21:32
Locatie: Steenwijk
Contacteer:

Berichtdoor Super_Criminal » 22 apr 2010 17:14

Des te meer om het op de to do list te zetten.
Vergt weinig tijd neem ik aan.
Total-Inspiration - Utrecht - Niveau 1 - ex-account Super_Criminal - BD utrecht met RD - MT+ 2x

ScoredCube
Lid
Berichten: 32
Lid geworden op: 05 jan 2007 14:50

Re: Fout HK upgraden

Berichtdoor ScoredCube » 12 mei 2010 18:56

Kick :oops:
Sinds wanneer zit die fout erin? Ik kan het mis hebben, maar toen ik ooit in HK9 terecht kwam zat de 3e (Verkeerde) optie er volgens mij nog niet in.
||(Ex)-Vendetta - Utrecht (niv. 1) - VOF/FriendlyFaces || Vendetta - Utrecht(niv. 1) - FriendlyFaces - MT+ (98 ronden) - BM Utrecht Seizoen 51-55||

Rein
Administrator
Berichten: 192
Lid geworden op: 21 mei 2004 16:55

Re: Fout HK upgraden

Berichtdoor Rein » 28 mei 2010 14:16

zowel de downgradefout als de upgradefout is opgelost.