DONE : Fout HK upgraden

Deze veranderingen zijn gereed.

Alleen voor moderators.

ModeratorsCOLON MiladyP, Geer

Super_Criminal
Lid
BerichtenCOLON 151
GeregistreerdCOLON 07 Jul 2004, 21:32

DONE : Fout HK upgraden

Berichtdoor Super_Criminal » 08 Apr 2010, 20:27

Ik zit in HK 9. En kan dus nog upgrade naar hk 10. Echter er staan 3 opties.
Er moeten echter 2 opties staan: Ja , upgraden, nee zo laten..

Je zit al aan de maximale kantoorstatus moet staat bij HK10

Het aanklikken van: je zit al ana de maximale kantoorstatus heeft geen consequenties. Dat heeft Geer onderzocht.

Hieronder een printscreen ervan. Het is makkelijk op te lossen.



Afbeelding
Total-Inspiration - Utrecht - Niveau 1 - ex-account Super_Criminal - BD utrecht met RD - MT+ 2x

Theezakje
Lid
BerichtenCOLON 429
GeregistreerdCOLON 19 Mrt 2010, 22:32

Berichtdoor Theezakje » 09 Apr 2010, 12:52

Slordig inderdaad en moet ook inderdaad niet moeilijk te verhelpen zijn.

rian
Lid
BerichtenCOLON 65
GeregistreerdCOLON 13 Nov 2008, 10:38

Berichtdoor rian » 09 Apr 2010, 21:28

Theezakje schreefColonSlordig inderdaad en moet ook inderdaad niet moeilijk te verhelpen zijn.


Nou verhelp het dan even theezakje, jij bent blijkbaar in die gelegenheid om dat te doen. Je lijk wel een ambtenaar zeg.
RMTrading, Utrecht, F®iendlyFaces©

Theezakje
Lid
BerichtenCOLON 429
GeregistreerdCOLON 19 Mrt 2010, 22:32

Berichtdoor Theezakje » 09 Apr 2010, 23:10

Helaas kan ik niet in de programmering kruipen van MT.

En we gaan weer terug on-topic svp.

Turbo_tijn
Lid
BerichtenCOLON 177
GeregistreerdCOLON 28 Okt 2004, 12:21

Berichtdoor Turbo_tijn » 10 Apr 2010, 08:32

rian schreefColon
Theezakje schreefColonSlordig inderdaad en moet ook inderdaad niet moeilijk te verhelpen zijn.


Nou verhelp het dan even theezakje, jij bent blijkbaar in die gelegenheid om dat te doen. Je lijk wel een ambtenaar zeg.

*zucht*
Moderator Spellen Topic

RD
Lid
BerichtenCOLON 55
GeregistreerdCOLON 09 Jul 2005, 16:22

Berichtdoor RD » 10 Apr 2010, 09:04

Even off topic,
Om meer zoals dit te verkomen,
Theezakje zit jij in een school/bedrijf waar veel met computers wordt gewerkt.
Zodat je op basis van je kennis een uitspraak doet of op basis van een vermoeden.

We weten dat je niets over je zelf wil vertellen, jou keuze.
Dus een simpel ja of nee is prima.
Maar dan hebben we gewoon klein beetje achtergrond dat je het idd weet of dat je het denkt.vermoed
Total-Inspiration- -niveau 1 -BD Utrecht (al te erg lang)- ex RD_enterprise- FunPolitics

Theezakje
Lid
BerichtenCOLON 429
GeregistreerdCOLON 19 Mrt 2010, 22:32

Berichtdoor Theezakje » 10 Apr 2010, 11:19

Exteeem Off-Topic:
Ja.

P.S. voor overig off-topic geneuzel ben ik te bereiken via PM.

En ik roep iedereen weer op om weer on-topic te gaan.

Gebruikers-avatar
Rocket
Lid
BerichtenCOLON 267
GeregistreerdCOLON 10 Sep 2004, 22:57

Berichtdoor Rocket » 22 Apr 2010, 15:51

Bij dit punt aansluitend:

Als je HK nog maar status 1 heeft.. staat er bij het downgradeding de volgende drie opties:

Ja, kantoor downgraden naar niveau 0
Je zit al aan je minimale kantoorstatus
Nee, zo laten

Hier lijkt me de bovenste optie een beetje zinloos
Rocket - Amsterdam - Niveau 1 - Wethouder Communicatie

Super_Criminal
Lid
BerichtenCOLON 151
GeregistreerdCOLON 07 Jul 2004, 21:32

Berichtdoor Super_Criminal » 22 Apr 2010, 17:14

Des te meer om het op de to do list te zetten.
Vergt weinig tijd neem ik aan.
Total-Inspiration - Utrecht - Niveau 1 - ex-account Super_Criminal - BD utrecht met RD - MT+ 2x

ScoredCube
Lid
BerichtenCOLON 32
GeregistreerdCOLON 05 Jan 2007, 14:50

Re: Fout HK upgraden

Berichtdoor ScoredCube » 12 Mei 2010, 18:56

Kick :oops:
Sinds wanneer zit die fout erin? Ik kan het mis hebben, maar toen ik ooit in HK9 terecht kwam zat de 3e (Verkeerde) optie er volgens mij nog niet in.
||(Ex)-Vendetta - Utrecht (niv. 1) - VOF/FriendlyFaces || Vendetta - Utrecht(niv. 1) - FriendlyFaces - MT+ (98 ronden) - BM Utrecht Seizoen 51-55||

Rein
Administrator
BerichtenCOLON 192
GeregistreerdCOLON 21 Mei 2004, 16:55

Re: Fout HK upgraden

Berichtdoor Rein » 28 Mei 2010, 14:16

zowel de downgradefout als de upgradefout is opgelost.