DONE: Fout Lay-out inkopen fabriek

Deze veranderingen zijn gereed.

Alleen voor moderators.

ModeratorsCOLON MiladyP, Geer

Geer
Werkgroep
BerichtenCOLON 498
GeregistreerdCOLON 17 Feb 2005, 16:33

Re: Fout Lay-out inkopen fabriek

Berichtdoor Geer » 10 Mei 2010, 13:07

Zelfs bij inkopen van slechts 10 producten komt er momenteel extra ruimte bij in de pagina. Het meest bizarre is inderdaad dat deze ruimte bij een volgende inkoop alleen maar maar groter wordt.

Als je later opnieuw naar de inkoop pagina gaat staat in eerste instantie alles weer goed. Doe je echter (in dezelfde update) weer inkopen dan staat er direct een groter stuk blanco pagina dan de eerste keer dat er 1 fabriek werd ingekocht.

Betreffende het zwarte gedeelte bovenaan de pagina: Daar staat inderdaad welke fabrieken niet zijn ingekocht ivm te weinig voorraad. Misschien handig om die info naar het MT scherm te verplaatsen zodat deze wel zichtbaar wordt voor spelers.
Geertje - partijloos - N1 - Amsterdam

Rein
Administrator
BerichtenCOLON 192
GeregistreerdCOLON 21 Mei 2004, 16:55

Re: Fout Lay-out inkopen fabriek

Berichtdoor Rein » 18 Mei 2010, 11:50

Wederom een aanpassing gedaan... nu beter...?

Geer
Werkgroep
BerichtenCOLON 498
GeregistreerdCOLON 17 Feb 2005, 16:33

Re: Fout Lay-out inkopen fabriek

Berichtdoor Geer » 18 Mei 2010, 12:15

Hier werkt een fabriek inkopen nu goed. Ik werk met Chrome. Overige browsers heb ik nog niet getest. Dat is iets voor anderen :)
Geertje - partijloos - N1 - Amsterdam

tippie
Lid
BerichtenCOLON 499
GeregistreerdCOLON 17 Apr 2006, 21:28

Re: Fout Lay-out inkopen fabriek

Berichtdoor tippie » 18 Mei 2010, 12:55

Werkt perfect nu!

Bedankt Martin ;)
Tippie - Niveau 1 - BM Heerenveen seizoen 19/20/21/37/39/4../59/63/67 - MT+ in 78 ronden - InvisableMasterminds => record MT+