DONE: Fout Lay-out inkopen fabriek

Deze veranderingen zijn gereed.

Alleen voor moderators.

ModeratorsCOLON MiladyP, Geer

tippie
Lid
BerichtenCOLON 499
GeregistreerdCOLON 17 Apr 2006, 21:28

DONE: Fout Lay-out inkopen fabriek

Berichtdoor tippie » 06 Mei 2010, 21:04

Sinds vandaag is de lay-out helemaal f*cked up als je je fabrieken inkoopt...

Ik doe er een screenshot bij voor de duidelijkheid ;)

Ik gebruik FireFox, in de screenshot heb ik op volledig beeld gezet (F11)... De screenshot komt van een 22" scherm met een HD resolutie (1920x1080) Dus daar zal het niet aan liggen ;)
Afbeelding
Tippie - Niveau 1 - BM Heerenveen seizoen 19/20/21/37/39/4../59/63/67 - MT+ in 78 ronden - InvisableMasterminds => record MT+

Rein
Administrator
BerichtenCOLON 192
GeregistreerdCOLON 21 Mei 2004, 16:55

Re: Fout Lay-out inkopen fabriek

Berichtdoor Rein » 07 Mei 2010, 10:31

Ik heb met IE geen problemen...
Sorry, kan het dus niet oplossen.

tippie
Lid
BerichtenCOLON 499
GeregistreerdCOLON 17 Apr 2006, 21:28

Re: Fout Lay-out inkopen fabriek

Berichtdoor tippie » 07 Mei 2010, 11:23

martin schreefColonIk heb met IE geen problemen...
Sorry, kan het dus niet oplossen.


Hier is het net hetzelfde in IE ;)

Edit: Ook in Google Chrome, Safari en Opera krijg ik net dezelfde lay-out
Lijkt me dus dat er toch ergens een foutje zit? :?
Tippie - Niveau 1 - BM Heerenveen seizoen 19/20/21/37/39/4../59/63/67 - MT+ in 78 ronden - InvisableMasterminds => record MT+

Ria-Trefpunt
Lid
BerichtenCOLON 140
GeregistreerdCOLON 08 Feb 2007, 12:19

Re: Fout Lay-out inkopen fabriek

Berichtdoor Ria-Trefpunt » 07 Mei 2010, 12:14

Sorry Martin,

maar er zijn meerderen die hier last van hebben, ik ook met IE :(
Lady.Sm.Ria (Trefpunt)
Chief Albatrosclan
WHC Stad Groningen

Ria-Trefpunt
Lid
BerichtenCOLON 140
GeregistreerdCOLON 08 Feb 2007, 12:19

Re: Fout Lay-out inkopen fabriek

Berichtdoor Ria-Trefpunt » 07 Mei 2010, 13:43

En als je je fabrieken in gedeelten inkoopt wordt het "blanco" gedeelte ook steeds groter :(

Na 4 maal inkopen was het al meer dan een A4-tje naar beneden scrollen
Lady.Sm.Ria (Trefpunt)
Chief Albatrosclan
WHC Stad Groningen

Super_Criminal
Lid
BerichtenCOLON 151
GeregistreerdCOLON 07 Jul 2004, 21:32

Re: Fout Lay-out inkopen fabriek

Berichtdoor Super_Criminal » 07 Mei 2010, 14:05

tippie schreefColon
martin schreefColonIk heb met IE geen problemen...
Sorry, kan het dus niet oplossen.


Hier is het net hetzelfde in IE ;)

Edit: Ook in Google Chrome, Safari en Opera krijg ik net dezelfde lay-out
Lijkt me dus dat er toch ergens een foutje zit? :?


Ik heb dit gisteren ook waar genomen bij het inkopen van mijn fabrieken.
Dit is echter voor het eerst, dus een nieuw probleem.
Total-Inspiration - Utrecht - Niveau 1 - ex-account Super_Criminal - BD utrecht met RD - MT+ 2x

leon1604
Lid
BerichtenCOLON 396
GeregistreerdCOLON 21 Mei 2007, 17:47

Re: Fout Lay-out inkopen fabriek

Berichtdoor leon1604 » 07 Mei 2010, 15:56

Zelfde hier, ik gebruik chrome...
leon1604 - Utrecht - crimeclanbang - niv1 - GD Utrecht 31 t/m 34 - WHC Utrecht 42 t/m 62 - BM Utrecht 52 - MT+ zonder AD, 360 ronden, 7-05-10, 16:04

Gebruikers-avatar
Harley
Lid
BerichtenCOLON 107
GeregistreerdCOLON 04 Jan 2008, 12:15

Re: Fout Lay-out inkopen fabriek

Berichtdoor Harley » 07 Mei 2010, 22:21

Ik heb er ook last van met IE (versie 8.0)
Vreemd dat Martin zelf er geen last van heeft :cry:
Harley Enterprices, Crimeclanbang, niveau 1, ex-GD Heerenveen,WHE Assen, MT+, spokes CCB

thijs_1981
Lid
BerichtenCOLON 82
GeregistreerdCOLON 24 Nov 2005, 15:32

Re: Fout Lay-out inkopen fabriek

Berichtdoor thijs_1981 » 08 Mei 2010, 14:26

Harley schreefColonIk heb er ook last van met IE (versie 8.0)
Vreemd dat Martin zelf er geen last van heeft :cry:


Waarschijnlijk heeft Martin het nog in zijn cache zitten,
Of wij allemaal.

Probleem is alleen dat je de pagina niet kan refreshen door "ctrl"+"F5"
(partij) CC - (clan) Albatros -- 19x BM Antwerpen--niv.1--naam: Servex--

Rein
Administrator
BerichtenCOLON 192
GeregistreerdCOLON 21 Mei 2004, 16:55

Re: Fout Lay-out inkopen fabriek

Berichtdoor Rein » 09 Mei 2010, 10:13

Heb iets aangepast, nu beter....?

Patrick258
Lid
BerichtenCOLON 31
GeregistreerdCOLON 26 Mrt 2005, 23:10

Re: Fout Lay-out inkopen fabriek

Berichtdoor Patrick258 » 09 Mei 2010, 11:22

Ik had er gisteren in IE minder last van dan nu.
Pettie - Rotterdam - niveau 1 - MT+

tippie
Lid
BerichtenCOLON 499
GeregistreerdCOLON 17 Apr 2006, 21:28

Re: Fout Lay-out inkopen fabriek

Berichtdoor tippie » 09 Mei 2010, 11:30

martin schreefColonHeb iets aangepast, nu beter....?

Ik heb nog steeds hetzelfde probleem :s
Tippie - Niveau 1 - BM Heerenveen seizoen 19/20/21/37/39/4../59/63/67 - MT+ in 78 ronden - InvisableMasterminds => record MT+

Gebruikers-avatar
Harley
Lid
BerichtenCOLON 107
GeregistreerdCOLON 04 Jan 2008, 12:15

Re: Fout Lay-out inkopen fabriek

Berichtdoor Harley » 09 Mei 2010, 11:59

Bij mij ook geen verbetering. Nog steeds het zelfde probleem.
Harley Enterprices, Crimeclanbang, niveau 1, ex-GD Heerenveen,WHE Assen, MT+, spokes CCB

Super_Criminal
Lid
BerichtenCOLON 151
GeregistreerdCOLON 07 Jul 2004, 21:32

Re: Fout Lay-out inkopen fabriek

Berichtdoor Super_Criminal » 09 Mei 2010, 22:56

Bij mij ook niet. Zelfde.
Snap niet hoe dit probleem komt, vroeger was het er niet nml.
Total-Inspiration - Utrecht - Niveau 1 - ex-account Super_Criminal - BD utrecht met RD - MT+ 2x

Theezakje
Lid
BerichtenCOLON 429
GeregistreerdCOLON 19 Mrt 2010, 22:32

Re: Fout Lay-out inkopen fabriek

Berichtdoor Theezakje » 10 Mei 2010, 13:00

De grootte van het zwarte gebied komt overeen met het aantal producten dat niet beschikbaar is in de in te kopen fabriek. Althans, zo is mijn ervaring al enkele maanden.
@martin: probeer eens meer voorraad in te komen bij een fabriek/lev dan deze voorradig heeft, wellicht zie je dan wel verschil.
Voorlopig mijn laatste bezoek.
Misschien kom ik terug als er daadwerkelijk actie wordt ondernomen.