DONE : Hoofdscherm knop

Deze veranderingen zijn gereed.

Alleen voor moderators.

ModeratorsCOLON MiladyP, Geer

tippie
Lid
BerichtenCOLON 499
GeregistreerdCOLON 17 Apr 2006, 21:28

DONE : Hoofdscherm knop

Berichtdoor tippie » 03 Jun 2010, 10:02

Ik erger me enorm aan het feit dat ik m'n hoofdscherm niet kan vernieuwen. Dit om nieuwe berichten of nieuws te laten zien.

Nu moet ik weer eerst naar het kantoor, en dan opnieuw naar het hoofdscherm :)
Tippie - Niveau 1 - BM Heerenveen seizoen 19/20/21/37/39/4../59/63/67 - MT+ in 78 ronden - InvisableMasterminds => record MT+

vGelder
Newbee
BerichtenCOLON 4
GeregistreerdCOLON 28 Sep 2007, 18:14

Re: Hoofdscherm knop

Berichtdoor vGelder » 03 Jun 2010, 11:02

Klopt, vind het ook vrij irritant, als je bijvoorbeeld pb'tje verwacht of na een half uurtje inactiviteit wilt kijken of er gepost is op het stadsoverleg oid dan moet dat idd via bijvoorbeeld het kantoor.

Op 'Home' klikken logt je uit, dus dat werkt ook niet.
vGelder - niveau 5 - Utrecht
Vorig account: ex-PM ActiefBrussel - ex-CA van de Outlaws - ex-InvisableMasterminds - meerdere WHposten

Rein
Administrator
BerichtenCOLON 192
GeregistreerdCOLON 21 Mei 2004, 16:55

Re: Hoofdscherm knop

Berichtdoor Rein » 03 Jun 2010, 12:54

done ;-)

De tekst 'Hoofdscherm menu:' is klikbaar, hiermee kun je dus makkelijk het hoofdscherm 'vernieuwen'.