Hoofdscherm klopt niet

Deze veranderingen zijn gereed.

Alleen voor moderators.

ModeratorsCOLON MiladyP, Geer

TheNewAge
Newbee
BerichtenCOLON 1
GeregistreerdCOLON 24 Nov 2004, 15:17

Hoofdscherm klopt niet

Berichtdoor TheNewAge » 13 Jun 2010, 21:26

Al meer dan een week heb ik het probleem dat het menu op mijn
hoofdscherm een heel eind naar rechts staat. Het staatje met
kantoor e.d. Staat achter Recente berichten Stadsoverleg en het
andere rijtje staat dus zelfs nog verder.
Hebben meer mensen hier last van? Lost het zichzelf op of heeft
het hulp nodig?

Groeten,

Aranka
ClubDelicious
ClubDelicious - Maastricht - Mega Poli Maastricht - Crime Clan Bang - Niveau 2 - HK9

tippie
Lid
BerichtenCOLON 499
GeregistreerdCOLON 17 Apr 2006, 21:28

Re: Hoofdscherm klopt niet

Berichtdoor tippie » 13 Jun 2010, 22:24

Via m'n iphone heb ik dat probleem helaas ook :( Mobiel op mt zit er niet meer in voor mij.
Tippie - Niveau 1 - BM Heerenveen seizoen 19/20/21/37/39/4../59/63/67 - MT+ in 78 ronden - InvisableMasterminds => record MT+

Geer
Werkgroep
BerichtenCOLON 498
GeregistreerdCOLON 17 Feb 2005, 16:33

Re: Hoofdscherm klopt niet

Berichtdoor Geer » 13 Jun 2010, 22:25

Probeer eens een screenshot te plaatsen zodat het probleem dat duidelijker is.
Geertje - partijloos - N1 - Amsterdam

Gebruikers-avatar
MiladyP
Werkgroep
BerichtenCOLON 1763
GeregistreerdCOLON 11 Mei 2005, 00:41

Re: Hoofdscherm klopt niet

Berichtdoor MiladyP » 14 Jun 2010, 01:18

Zeg ook even met welke browser je werkt :wink:
MiladyP - Assen - Chief CrimeClanBang - N1 - MT+

tippie
Lid
BerichtenCOLON 499
GeregistreerdCOLON 17 Apr 2006, 21:28

Re: Hoofdscherm klopt niet

Berichtdoor tippie » 14 Jun 2010, 11:14

Het is niet groot of duidelijk maar dat komt doordat het van m'n iPhone komt:

Maar je ziet wel wat er aan de hand is... Volgens mij is het gewoon een div die verkeerd geïnterpreteerd word door sommige browsers... Welke browser gebruikt Aranka?
Afbeelding
Tippie - Niveau 1 - BM Heerenveen seizoen 19/20/21/37/39/4../59/63/67 - MT+ in 78 ronden - InvisableMasterminds => record MT+

Theezakje
Lid
BerichtenCOLON 429
GeregistreerdCOLON 19 Mrt 2010, 22:32

Re: Hoofdscherm klopt niet

Berichtdoor Theezakje » 14 Jun 2010, 23:33

Ik vermoed dat dit te maken heeft met de standaard-afmetingen van de MegaTycoon website.
De iPhone neemt toe in populariteit, dus mocht martin het interessant vinden: iPhone Compatibility Test.

Voor de overige gebruikers zou ik (cliché) Opera Mini voorstellen:
Mobiel
iPhone App
Voorlopig mijn laatste bezoek.
Misschien kom ik terug als er daadwerkelijk actie wordt ondernomen.

Gebruikers-avatar
MiladyP
Werkgroep
BerichtenCOLON 1763
GeregistreerdCOLON 11 Mei 2005, 00:41

Re: Hoofdscherm klopt niet

Berichtdoor MiladyP » 15 Jun 2010, 01:51

Martin is bezig met Iphone.

Ik zou overigens het gebruik van Opera af willen raden met MT. Er zijn al meerdere rare schermen/fouten ontdekt bij deze browser.

Aranka, gebruik jij ook Opera?
MiladyP - Assen - Chief CrimeClanBang - N1 - MT+

Gebruikers-avatar
Lynx
Lid
BerichtenCOLON 226
GeregistreerdCOLON 21 Aug 2005, 14:03

Re: Hoofdscherm klopt niet

Berichtdoor Lynx » 15 Jun 2010, 07:54

MiladyP schreefColonMartin is bezig met Iphone.

Ik zou overigens het gebruik van Opera af willen raden met MT. Er zijn al meerdere rare schermen/fouten ontdekt bij deze browser.

Aranka, gebruik jij ook Opera?


Wuuaat! Opera is de beste browser die er is en geeft alle pagina's die volgens de webstandaarden zijn gemaakt goed weer. Ik gebruik dagelijks opera en waarom zou ik voor MT een andere browser moeten gaan gebruiken. Ik surf sneller dan wie dan ook. Laat Martin maar volgens de webstandaarden werken. Opera scoort het hoogste op de Acid3 test die de browsers onderwerp aan een webstandaardentest. http://www.devseo.co.uk/blog/view/the-acid-3-test-the-latest-browser-results

Opera is ook in opmars als browser voor de Iphone en andere mobiele toestellen dus het lijkt me prioriteit hebben om ervoor te zorgen dat ook de webpagina's in Opera gewoon goed werken.
Beheerder Waarden en Normen

tippie
Lid
BerichtenCOLON 499
GeregistreerdCOLON 17 Apr 2006, 21:28

Re: Hoofdscherm klopt niet

Berichtdoor tippie » 15 Jun 2010, 09:23

Tja, ik hoopte dat met een nieuwe lay-out de code zou veranderen... Maar helaas, het blijft een zooitje ongeregeld... Onmogelijk dus om alle browsers dit goed te laten interpreteren.
Tippie - Niveau 1 - BM Heerenveen seizoen 19/20/21/37/39/4../59/63/67 - MT+ in 78 ronden - InvisableMasterminds => record MT+

Theezakje
Lid
BerichtenCOLON 429
GeregistreerdCOLON 19 Mrt 2010, 22:32

Re: Hoofdscherm klopt niet

Berichtdoor Theezakje » 15 Jun 2010, 11:45

MiladyP schreefColonMartin is bezig met Iphone.

Ik zou overigens het gebruik van Opera af willen raden met MT. Er zijn al meerdere rare schermen/fouten ontdekt bij deze browser.

Aranka, gebruik jij ook Opera?

Opera en Opera Mini zijn twee totaal verschillende browsers.
Opera Mini is speciaal ontwikkeld voor mobiele telefoons en devices, daar waar Opera zelf voor de PC is gemaakt.
De enige overeenkomst is de frisse lay-out en de skin, verder zijn ze programmeertechnisch gezien erg verschillend.

tippie schreefColonTja, ik hoopte dat met een nieuwe lay-out de code zou veranderen... Maar helaas, het blijft een zooitje ongeregeld... Onmogelijk dus om alle browsers dit goed te laten interpreteren.

Dat had ik eerlijk gezegd ook gehoopt.
Maar er zijn bepaalde standaarden, zoals bijvoorbeeld de W3C-standaard, het zou al een hoop problemen wegnemen als MegaTycoon deze standaard gewoon aanhoudt.
Voorlopig mijn laatste bezoek.
Misschien kom ik terug als er daadwerkelijk actie wordt ondernomen.

tippie
Lid
BerichtenCOLON 499
GeregistreerdCOLON 17 Apr 2006, 21:28

Re: Hoofdscherm klopt niet

Berichtdoor tippie » 15 Jun 2010, 12:46

Theezakje schreefColonMaar er zijn bepaalde standaarden, zoals bijvoorbeeld de W3C-standaard, het zou al een hoop problemen wegnemen als MegaTycoon deze standaard gewoon aanhoudt.


Martin gaf aan dat er meer dan 250 pagina's zitten in MT... Dan moeten er dus 250 pagina's helemaal opnieuw gebouwd worden.
Tippie - Niveau 1 - BM Heerenveen seizoen 19/20/21/37/39/4../59/63/67 - MT+ in 78 ronden - InvisableMasterminds => record MT+

Theezakje
Lid
BerichtenCOLON 429
GeregistreerdCOLON 19 Mrt 2010, 22:32

Re: Hoofdscherm klopt niet

Berichtdoor Theezakje » 15 Jun 2010, 13:25

Nee, allen de homepage.
Daar zitten namelijk de overleg, clan en politieke berichten naast, waardoor je de links niet goed kan volgen.
Bij de overige schermen zitten die niet en hoewel het er niet mooi uit zal zien, zal het wel werken.
Voorlopig mijn laatste bezoek.
Misschien kom ik terug als er daadwerkelijk actie wordt ondernomen.

Gebruikers-avatar
MiladyP
Werkgroep
BerichtenCOLON 1763
GeregistreerdCOLON 11 Mei 2005, 00:41

Re: Hoofdscherm klopt niet

Berichtdoor MiladyP » 15 Jun 2010, 16:36

Zoals gezegd: Martin is bezig met Iphone te verbeteren.

Verder: Opera werkt niet lekker met MT en dit zal voorlopig niet veranderd worden. Ik zou een andere browser willen adviseren: FF en IE werken "perfect". chrome werkt 99%.
MiladyP - Assen - Chief CrimeClanBang - N1 - MT+

Theezakje
Lid
BerichtenCOLON 429
GeregistreerdCOLON 19 Mrt 2010, 22:32

Re: Hoofdscherm klopt niet

Berichtdoor Theezakje » 15 Jun 2010, 22:53

MiladyP schreefColonZoals gezegd: Martin is bezig met Iphone te verbeteren.

Verder: Opera werkt niet lekker met MT en dit zal voorlopig niet veranderd worden. Ik zou een andere browser willen adviseren: FF en IE werken "perfect". chrome werkt 99%.

Opera en Opera Mini zijn twee totaal verschillende browsers.
Verder sluit ik me volledig aan bij Lynx en zou het verstandig zijn om Opera en Opera Mini dan wel goed te laten werken.
Het is een opkomende markt en mobiel internet wordt steeds populairder, op dit vlak is Opera Mini met uistek marktleider.
Laatst gewijzigd door 1 op Theezakje, in totaal 16 keer gewijzigd.
Voorlopig mijn laatste bezoek.
Misschien kom ik terug als er daadwerkelijk actie wordt ondernomen.

Gebruikers-avatar
Lynx
Lid
BerichtenCOLON 226
GeregistreerdCOLON 21 Aug 2005, 14:03

Re: Hoofdscherm klopt niet

Berichtdoor Lynx » 15 Jun 2010, 23:43

Ik moet er wel bij zeggen dat ikzelf weinig problemen ondervind met Opera hoor. Afgezien van een paar plaatjes die verkeerd staan. Maar die plaatjes staan bij chrome ook verkeerd.
Beheerder Waarden en Normen