Fabriek inkopen error

Deze veranderingen zijn gereed.

Alleen voor moderators.

ModeratorsCOLON MiladyP, Geer

Theezakje
Lid
BerichtenCOLON 429
GeregistreerdCOLON 19 Mrt 2010, 22:32

Fabriek inkopen error

Berichtdoor Theezakje » 25 Jun 2010, 23:31

Bij het inkopen van een fabriek:

CodeColon Alles selecteren

1 inkoopaantal 23000 bfidnr 38 bidnr 10178
1 inkoopaantal 23000 bfidnr 39 bidnr 10178
1 inkoopaantal 23000 bfidnr 41 bidnr 10178

Wellicht was dit bij de oude lay-out ook al, maar werd dit gemaskeerd doordat er een zwarte achtergrond was. Vandaar ook de zwarte regels na het inkopen, die wel eens optraden.
Voorlopig mijn laatste bezoek.
Misschien kom ik terug als er daadwerkelijk actie wordt ondernomen.

Rein
Administrator
BerichtenCOLON 192
GeregistreerdCOLON 21 Mei 2004, 16:55

Re: Fabriek inkopen error

Berichtdoor Rein » 26 Jun 2010, 12:42

Thx, is opgelost.