DONE: winkelbeveiliging in niveau 6

Deze veranderingen zijn gereed.

Alleen voor moderators.

ModeratorsCOLON MiladyP, Geer

Rein
Administrator
BerichtenCOLON 192
GeregistreerdCOLON 21 Mei 2004, 16:55

Re: winkelbeveiliging in niveau 6

Berichtdoor Rein » 08 Jul 2010, 08:02

Mee eens, is aangepast. Het wijzigen/instellen is nu pas zichtbaar vanaf niveau 5.

Geer
Werkgroep
BerichtenCOLON 498
GeregistreerdCOLON 17 Feb 2005, 16:33

Re: winkelbeveiliging in niveau 6

Berichtdoor Geer » 08 Jul 2010, 08:55

Wordt er dan wel voor gezorgd dat er een duidelijke melding komt dat spelers indien ze willen wel kunnen beveiligen vanaf niveau 5? Ook al is het algemeen nut van beveiligen niet aanwezig maar dat terzijde :p
Geertje - partijloos - N1 - Amsterdam

Super_Criminal
Lid
BerichtenCOLON 151
GeregistreerdCOLON 07 Jul 2004, 21:32

Re: winkelbeveiliging in niveau 6

Berichtdoor Super_Criminal » 08 Jul 2010, 12:11

martin schreefColonMee eens, is aangepast. Het wijzigen/instellen is nu pas zichtbaar vanaf niveau 5.


Kan je in niveau 5 al leverancier maken dan? Toch pas in hoger niveau? ;-)
Total-Inspiration - Utrecht - Niveau 1 - ex-account Super_Criminal - BD utrecht met RD - MT+ 2x

Aldtsjerkbv
Lid
BerichtenCOLON 529
GeregistreerdCOLON 18 Jan 2009, 20:13

Re: winkelbeveiliging in niveau 6

Berichtdoor Aldtsjerkbv » 08 Jul 2010, 22:37

Super_Criminal schreefColon
martin schreefColonMee eens, is aangepast. Het wijzigen/instellen is nu pas zichtbaar vanaf niveau 5.


Kan je in niveau 5 al leverancier maken dan? Toch pas in hoger niveau? ;-)


Beter lezen, gaat om winkels :wink:
AldtsjerkBV (Peter) | Assen | MT+ | CCB CA
BM: 6 seizoenen
Loco: 8 seizoeen
BD: 11 seizoenen
GD: 12 seizonen
WHC: 1 seizoen

Theezakje
Lid
BerichtenCOLON 429
GeregistreerdCOLON 19 Mrt 2010, 22:32

Re: winkelbeveiliging in niveau 6

Berichtdoor Theezakje » 13 Jul 2010, 21:17

DONE!
Voorlopig mijn laatste bezoek.
Misschien kom ik terug als er daadwerkelijk actie wordt ondernomen.

Geer
Werkgroep
BerichtenCOLON 498
GeregistreerdCOLON 17 Feb 2005, 16:33

Re: DONE: winkelbeveiliging in niveau 6

Berichtdoor Geer » 16 Jul 2010, 02:20

Die vraag had ik ook al gesteld maar tot op heden helaas geen antwoord op gekregen.

Indien die mededeling achterwege blijft dat moet vanaf het begin alweer beveiliging mogelijk zijn.
Geertje - partijloos - N1 - Amsterdam

Rein
Administrator
BerichtenCOLON 192
GeregistreerdCOLON 21 Mei 2004, 16:55

Re: DONE: winkelbeveiliging in niveau 6

Berichtdoor Rein » 16 Jul 2010, 10:44

Is geregeld ;-)