DONE: meer winkels in 1 x bouwen

Deze veranderingen zijn gereed.

Alleen voor moderators.

ModeratorsCOLON MiladyP, Geer

nectop
Lid
BerichtenCOLON 8
GeregistreerdCOLON 17 Mrt 2010, 06:49

DONE: meer winkels in 1 x bouwen

Berichtdoor nectop » 15 Mei 2010, 13:30

kan het mogelijk gemaakt wordee dat je bij het bouwen van winkels in 1 x meerdere winkels kan opzetten?
nu moet je elke keer appart klikken om een winkel te bouwen, dus vroeg ik me af of het mogelijk was dat er een extra optie bij komt van het aantal winkels dat je wilt opzetten.

tippie
Lid
BerichtenCOLON 499
GeregistreerdCOLON 17 Apr 2006, 21:28

Re: meer winkels in 1 x bouwen

Berichtdoor tippie » 15 Mei 2010, 13:48

In Firefox gaat het heel snel hoor :P
Tippie - Niveau 1 - BM Heerenveen seizoen 19/20/21/37/39/4../59/63/67 - MT+ in 78 ronden - InvisableMasterminds => record MT+

leon1604
Lid
BerichtenCOLON 396
GeregistreerdCOLON 21 Mei 2007, 17:47

Re: meer winkels in 1 x bouwen

Berichtdoor leon1604 » 15 Mei 2010, 20:45

Topplan, gewoon toevoegen aan het spel! Misschien een idee om dit een AD optie te laten worden. Dan heb je een nieuwe motivatie dat ding te kopen!
leon1604 - Utrecht - crimeclanbang - niv1 - GD Utrecht 31 t/m 34 - WHC Utrecht 42 t/m 62 - BM Utrecht 52 - MT+ zonder AD, 360 ronden, 7-05-10, 16:04

ScoredCube
Lid
BerichtenCOLON 32
GeregistreerdCOLON 05 Jan 2007, 14:50

Re: meer winkels in 1 x bouwen

Berichtdoor ScoredCube » 18 Mei 2010, 19:58

tippie schreefColonIn Firefox gaat het heel snel hoor :P

Is dat zo? Ik zou zo snel geen verschil weten met IE.

Gewoon een klus schermen open gooien en klikken als een gek werkt ook goed.
||(Ex)-Vendetta - Utrecht (niv. 1) - VOF/FriendlyFaces || Vendetta - Utrecht(niv. 1) - FriendlyFaces - MT+ (98 ronden) - BM Utrecht Seizoen 51-55||

tippie
Lid
BerichtenCOLON 499
GeregistreerdCOLON 17 Apr 2006, 21:28

Re: meer winkels in 1 x bouwen

Berichtdoor tippie » 18 Mei 2010, 21:14

In FF kan je terug gaan... Je zet de muis op "winkel bouwen", en je gebruikt de backspace om telkens terug te gaan... Gaat heel snel ;)
Tippie - Niveau 1 - BM Heerenveen seizoen 19/20/21/37/39/4../59/63/67 - MT+ in 78 ronden - InvisableMasterminds => record MT+

ScoredCube
Lid
BerichtenCOLON 32
GeregistreerdCOLON 05 Jan 2007, 14:50

Re: meer winkels in 1 x bouwen

Berichtdoor ScoredCube » 19 Mei 2010, 16:57

tippie schreefColonIn FF kan je terug gaan... Je zet de muis op "winkel bouwen", en je gebruikt de backspace om telkens terug te gaan... Gaat heel snel ;)

Aha ik denk dat ik je begrijp. Maar dat zou in IE toch ook moeten lukken, dat is gewoon de knop vorige.
||(Ex)-Vendetta - Utrecht (niv. 1) - VOF/FriendlyFaces || Vendetta - Utrecht(niv. 1) - FriendlyFaces - MT+ (98 ronden) - BM Utrecht Seizoen 51-55||

tippie
Lid
BerichtenCOLON 499
GeregistreerdCOLON 17 Apr 2006, 21:28

Re: meer winkels in 1 x bouwen

Berichtdoor tippie » 19 Mei 2010, 18:31

ScoredCube schreefColon
tippie schreefColonIn FF kan je terug gaan... Je zet de muis op "winkel bouwen", en je gebruikt de backspace om telkens terug te gaan... Gaat heel snel ;)

Aha ik denk dat ik je begrijp. Maar dat zou in IE toch ook moeten lukken, dat is gewoon de knop vorige.

In IE krijg je dan "pagina verlopen" ofzoiets ;)
Tippie - Niveau 1 - BM Heerenveen seizoen 19/20/21/37/39/4../59/63/67 - MT+ in 78 ronden - InvisableMasterminds => record MT+

Theezakje
Lid
BerichtenCOLON 429
GeregistreerdCOLON 19 Mrt 2010, 22:32

Re: meer winkels in 1 x bouwen

Berichtdoor Theezakje » 15 Jun 2010, 14:50

nectop schreefColonkan het mogelijk gemaakt wordee dat je bij het bouwen van winkels in 1 x meerdere winkels kan opzetten?
nu moet je elke keer appart klikken om een winkel te bouwen, dus vroeg ik me af of het mogelijk was dat er een extra optie bij komt van het aantal winkels dat je wilt opzetten.

Je kunt ook MT in vijf verschillende tabbladen zijn, en achter elkaar op dezelfde knop drukken.
Voorlopig mijn laatste bezoek.
Misschien kom ik terug als er daadwerkelijk actie wordt ondernomen.

Gycixi0n
Lid
BerichtenCOLON 73
GeregistreerdCOLON 15 Jun 2005, 06:05

DONE: sneller winkels uit de grond stampen.

Berichtdoor Gycixi0n » 09 Jul 2010, 23:43

Is het misschien mogelijk dat er een optie komt die je toestaat in 1x 10 (of meer) winkels in 1x te bouwen, i.p.v. alles opnieuw instellen en dergelijke ?
Zou voor de bouwers onder ons een uitkomst kunnen bieden :)

Eerder was via FF een keertje terug en alles stond goed, maar nu niet meer :(
Vandaar ook nu zo'n verzoek en niet eerder ^^

Oh ja als iemand een andere snelle suggestie heeft om te bouwen is ook welkom ^^
Mijn HK zit nog zat rek in :)
dex - HV - N6 ~ rommel maar wat aan :P
[i]laatste update 03/01/2011[/i]

Gebruikers-avatar
MiladyP
Werkgroep
BerichtenCOLON 1763
GeregistreerdCOLON 11 Mei 2005, 00:41

Re: sneller winkels uit de grond stampen.

Berichtdoor MiladyP » 10 Jul 2010, 02:55

strak plan!
MiladyP - Assen - Chief CrimeClanBang - N1 - MT+

Aldtsjerkbv
Lid
BerichtenCOLON 529
GeregistreerdCOLON 18 Jan 2009, 20:13

Re: sneller winkels uit de grond stampen.

Berichtdoor Aldtsjerkbv » 10 Jul 2010, 08:22

Zeer handig, weet nog wel wat voor ellende het met zich mee heeft gebracht...
AldtsjerkBV (Peter) | Assen | MT+ | CCB CA
BM: 6 seizoenen
Loco: 8 seizoeen
BD: 11 seizoenen
GD: 12 seizonen
WHC: 1 seizoen

Gebruikers-avatar
Desteney
Lid
BerichtenCOLON 164
GeregistreerdCOLON 09 Feb 2007, 11:21

Re: sneller winkels uit de grond stampen.

Berichtdoor Desteney » 10 Jul 2010, 10:08

Vorige week werkte het nog wel in FF.
moest tussendoor alleen op "opnieuw verzenden" klikken
Desteney - HK Amsterdam - N1 - ex-BD Maastricht - ex-BD Amsterdam - ex-Chief InvisableMasterminds - GoldenMasterminder - MT+
ex-HDM - MT+

Gycixi0n
Lid
BerichtenCOLON 73
GeregistreerdCOLON 15 Jun 2005, 06:05

Re: sneller winkels uit de grond stampen.

Berichtdoor Gycixi0n » 10 Jul 2010, 10:42

gebeurt hier echt helemaal niks..
mss moet ik de boel eens herstarten of zo ^^
dex - HV - N6 ~ rommel maar wat aan :P
[i]laatste update 03/01/2011[/i]

ZigZagPro
Lid
BerichtenCOLON 13
GeregistreerdCOLON 20 Nov 2006, 14:15

Re: sneller winkels uit de grond stampen.

Berichtdoor ZigZagPro » 11 Jul 2010, 09:27

ik zeg doen, ik denk dat de NEM em wel knijpt nederland in de finalen.

misschien deze optie erin zetten alleen als je een AD hebt

Theezakje
Lid
BerichtenCOLON 429
GeregistreerdCOLON 19 Mrt 2010, 22:32

Re: sneller winkels uit de grond stampen.

Berichtdoor Theezakje » 13 Jul 2010, 20:55

Fel tegen.

MegaTycoon is een martkspel, je moet dus over elke bezetting van je HK goed nadenken. Over elke winkel meot je goed nadenken.
Dat er verder spelers zijn die 100 winkels tegelijk maken is verder hun eigen zaak vind ik.
Voorlopig mijn laatste bezoek.
Misschien kom ik terug als er daadwerkelijk actie wordt ondernomen.