DONE: meer winkels in 1 x bouwen

Deze veranderingen zijn gereed.

Alleen voor moderators.

Moderator: MiladyP

nectop
Lid
Berichten: 8
Lid geworden op: 17 mar 2010 06:49

DONE: meer winkels in 1 x bouwen

Berichtdoor nectop » 15 mei 2010 13:30

kan het mogelijk gemaakt wordee dat je bij het bouwen van winkels in 1 x meerdere winkels kan opzetten?
nu moet je elke keer appart klikken om een winkel te bouwen, dus vroeg ik me af of het mogelijk was dat er een extra optie bij komt van het aantal winkels dat je wilt opzetten.

tippie
Lid
Berichten: 499
Lid geworden op: 17 apr 2006 21:28
Locatie: Mol, Noord-België
Contacteer:

Re: meer winkels in 1 x bouwen

Berichtdoor tippie » 15 mei 2010 13:48

In Firefox gaat het heel snel hoor :P
Tippie - Niveau 1 - BM Heerenveen seizoen 19/20/21/37/39/4../59/63/67 - MT+ in 78 ronden - InvisableMasterminds => record MT+

leon1604
Lid
Berichten: 396
Lid geworden op: 21 mei 2007 17:47

Re: meer winkels in 1 x bouwen

Berichtdoor leon1604 » 15 mei 2010 20:45

Topplan, gewoon toevoegen aan het spel! Misschien een idee om dit een AD optie te laten worden. Dan heb je een nieuwe motivatie dat ding te kopen!
leon1604 - Utrecht - crimeclanbang - niv1 - GD Utrecht 31 t/m 34 - WHC Utrecht 42 t/m 62 - BM Utrecht 52 - MT+ zonder AD, 360 ronden, 7-05-10, 16:04

ScoredCube
Lid
Berichten: 32
Lid geworden op: 05 jan 2007 14:50

Re: meer winkels in 1 x bouwen

Berichtdoor ScoredCube » 18 mei 2010 19:58

tippie schreef:In Firefox gaat het heel snel hoor :P

Is dat zo? Ik zou zo snel geen verschil weten met IE.

Gewoon een klus schermen open gooien en klikken als een gek werkt ook goed.
||(Ex)-Vendetta - Utrecht (niv. 1) - VOF/FriendlyFaces || Vendetta - Utrecht(niv. 1) - FriendlyFaces - MT+ (98 ronden) - BM Utrecht Seizoen 51-55||

tippie
Lid
Berichten: 499
Lid geworden op: 17 apr 2006 21:28
Locatie: Mol, Noord-België
Contacteer:

Re: meer winkels in 1 x bouwen

Berichtdoor tippie » 18 mei 2010 21:14

In FF kan je terug gaan... Je zet de muis op "winkel bouwen", en je gebruikt de backspace om telkens terug te gaan... Gaat heel snel ;)
Tippie - Niveau 1 - BM Heerenveen seizoen 19/20/21/37/39/4../59/63/67 - MT+ in 78 ronden - InvisableMasterminds => record MT+

ScoredCube
Lid
Berichten: 32
Lid geworden op: 05 jan 2007 14:50

Re: meer winkels in 1 x bouwen

Berichtdoor ScoredCube » 19 mei 2010 16:57

tippie schreef:In FF kan je terug gaan... Je zet de muis op "winkel bouwen", en je gebruikt de backspace om telkens terug te gaan... Gaat heel snel ;)

Aha ik denk dat ik je begrijp. Maar dat zou in IE toch ook moeten lukken, dat is gewoon de knop vorige.
||(Ex)-Vendetta - Utrecht (niv. 1) - VOF/FriendlyFaces || Vendetta - Utrecht(niv. 1) - FriendlyFaces - MT+ (98 ronden) - BM Utrecht Seizoen 51-55||

tippie
Lid
Berichten: 499
Lid geworden op: 17 apr 2006 21:28
Locatie: Mol, Noord-België
Contacteer:

Re: meer winkels in 1 x bouwen

Berichtdoor tippie » 19 mei 2010 18:31

ScoredCube schreef:
tippie schreef:In FF kan je terug gaan... Je zet de muis op "winkel bouwen", en je gebruikt de backspace om telkens terug te gaan... Gaat heel snel ;)

Aha ik denk dat ik je begrijp. Maar dat zou in IE toch ook moeten lukken, dat is gewoon de knop vorige.

In IE krijg je dan "pagina verlopen" ofzoiets ;)
Tippie - Niveau 1 - BM Heerenveen seizoen 19/20/21/37/39/4../59/63/67 - MT+ in 78 ronden - InvisableMasterminds => record MT+

Theezakje
Lid
Berichten: 429
Lid geworden op: 19 mar 2010 22:32

Re: meer winkels in 1 x bouwen

Berichtdoor Theezakje » 15 jun 2010 14:50

nectop schreef:kan het mogelijk gemaakt wordee dat je bij het bouwen van winkels in 1 x meerdere winkels kan opzetten?
nu moet je elke keer appart klikken om een winkel te bouwen, dus vroeg ik me af of het mogelijk was dat er een extra optie bij komt van het aantal winkels dat je wilt opzetten.

Je kunt ook MT in vijf verschillende tabbladen zijn, en achter elkaar op dezelfde knop drukken.
Voorlopig mijn laatste bezoek.
Misschien kom ik terug als er daadwerkelijk actie wordt ondernomen.

Gycixi0n
Lid
Berichten: 73
Lid geworden op: 15 jun 2005 06:05

DONE: sneller winkels uit de grond stampen.

Berichtdoor Gycixi0n » 09 jul 2010 23:43

Is het misschien mogelijk dat er een optie komt die je toestaat in 1x 10 (of meer) winkels in 1x te bouwen, i.p.v. alles opnieuw instellen en dergelijke ?
Zou voor de bouwers onder ons een uitkomst kunnen bieden :)

Eerder was via FF een keertje terug en alles stond goed, maar nu niet meer :(
Vandaar ook nu zo'n verzoek en niet eerder ^^

Oh ja als iemand een andere snelle suggestie heeft om te bouwen is ook welkom ^^
Mijn HK zit nog zat rek in :)
dex - HV - N6 ~ rommel maar wat aan :P
[i]laatste update 03/01/2011[/i]

Gebruikersavatar
MiladyP
Werkgroep
Berichten: 1763
Lid geworden op: 11 mei 2005 00:41
Contacteer:

Re: sneller winkels uit de grond stampen.

Berichtdoor MiladyP » 10 jul 2010 02:55

strak plan!
MiladyP - Assen - Chief CrimeClanBang - N1 - MT+

Aldtsjerkbv
Lid
Berichten: 529
Lid geworden op: 18 jan 2009 20:13

Re: sneller winkels uit de grond stampen.

Berichtdoor Aldtsjerkbv » 10 jul 2010 08:22

Zeer handig, weet nog wel wat voor ellende het met zich mee heeft gebracht...
AldtsjerkBV (Peter) | Assen | MT+ | CCB CA
BM: 6 seizoenen
Loco: 8 seizoeen
BD: 11 seizoenen
GD: 12 seizonen
WHC: 1 seizoen

Gebruikersavatar
Desteney
Lid
Berichten: 164
Lid geworden op: 09 feb 2007 11:21
Contacteer:

Re: sneller winkels uit de grond stampen.

Berichtdoor Desteney » 10 jul 2010 10:08

Vorige week werkte het nog wel in FF.
moest tussendoor alleen op "opnieuw verzenden" klikken
Desteney - HK Amsterdam - N1 - ex-BD Maastricht - ex-BD Amsterdam - ex-Chief InvisableMasterminds - GoldenMasterminder - MT+
ex-HDM - MT+

Gycixi0n
Lid
Berichten: 73
Lid geworden op: 15 jun 2005 06:05

Re: sneller winkels uit de grond stampen.

Berichtdoor Gycixi0n » 10 jul 2010 10:42

gebeurt hier echt helemaal niks..
mss moet ik de boel eens herstarten of zo ^^
dex - HV - N6 ~ rommel maar wat aan :P
[i]laatste update 03/01/2011[/i]

ZigZagPro
Lid
Berichten: 13
Lid geworden op: 20 nov 2006 14:15

Re: sneller winkels uit de grond stampen.

Berichtdoor ZigZagPro » 11 jul 2010 09:27

ik zeg doen, ik denk dat de NEM em wel knijpt nederland in de finalen.

misschien deze optie erin zetten alleen als je een AD hebt

Theezakje
Lid
Berichten: 429
Lid geworden op: 19 mar 2010 22:32

Re: sneller winkels uit de grond stampen.

Berichtdoor Theezakje » 13 jul 2010 20:55

Fel tegen.

MegaTycoon is een martkspel, je moet dus over elke bezetting van je HK goed nadenken. Over elke winkel meot je goed nadenken.
Dat er verder spelers zijn die 100 winkels tegelijk maken is verder hun eigen zaak vind ik.
Voorlopig mijn laatste bezoek.
Misschien kom ik terug als er daadwerkelijk actie wordt ondernomen.