overzicht bestaande gebouwen

Verzoeken omtrent verbeteringen en uitbreiding.

ModeratorsCOLON MiladyP, Geer

Ria-Trefpunt
Lid
BerichtenCOLON 140
GeregistreerdCOLON 08 Feb 2007, 12:19

overzicht bestaande gebouwen

Berichtdoor Ria-Trefpunt » 08 Dec 2010, 15:39

Als Burgemeester bekijk en vergelijk je de bestaande gebouwen.

Na een "verandering" vanuit MT staan dezelfde gebouwen niet meer onder elkaar maar kris-kras door elkaar :(
(Hoofdscherm/optie 5 Stad/optie Gebouwen in detail)

Kunnen ze weer soort bij soort geplaatst worden ?????????

Het vergemakkelijkt ons werk en geeft een betere kijk op wat er bijgebouwd of gesloopt moet gaan worden.

Bedankt alvast :)
Lady.Sm.Ria (Trefpunt)
Chief Albatrosclan
WHC Stad Groningen

Tussengas2010
Lid
BerichtenCOLON 158
GeregistreerdCOLON 23 Sep 2010, 19:48

Re: overzicht bestaande gebouwen

Berichtdoor Tussengas2010 » 08 Dec 2010, 17:29

Ja, was mij als WHRO ook al opgevallen. Alleen in het aanpasscherm van de WHRO staan ze wel nog netjes
Voormalige functies:
Eindhoven: WHRO, loco-BM, BM (allen voor een flink aantal seizoenen)

Ria-Trefpunt
Lid
BerichtenCOLON 140
GeregistreerdCOLON 08 Feb 2007, 12:19

Re: overzicht bestaande gebouwen

Berichtdoor Ria-Trefpunt » 20 Dec 2010, 10:22

Ik vind het jammer dat het Overzicht in Detail nog steeds zo rommelig is :(

Het zou heel fijn en overzichtelijk zijn als ze weer netjes soort bij soort geplaatst kunnen worden door Martin.

Nu maak ik iedere 3 ronden een eigen overzicht om de juiste keuze's te doen voor de Voorstellen
en het overzicht qua beschikbare ruimten duidelijker in het oog te houden.
Lady.Sm.Ria (Trefpunt)
Chief Albatrosclan
WHC Stad Groningen

tippie
Lid
BerichtenCOLON 499
GeregistreerdCOLON 17 Apr 2006, 21:28

Re: overzicht bestaande gebouwen

Berichtdoor tippie » 20 Dec 2010, 18:45

Is toch niet zoveel werk? Als BM weet je precies wat je gesloopt hebt en welke je wilt slopen...

En al de andere MT-ers kijken er toch niet naar
Tippie - Niveau 1 - BM Heerenveen seizoen 19/20/21/37/39/4../59/63/67 - MT+ in 78 ronden - InvisableMasterminds => record MT+