aanpassing Productie capaciteit

Verzoeken omtrent verbeteringen en uitbreiding.

ModeratorsCOLON MiladyP, Geer

lichterbv
Lid
BerichtenCOLON 11
GeregistreerdCOLON 20 Sep 2008, 15:48

aanpassing Productie capaciteit

Berichtdoor lichterbv » 29 Mrt 2011, 14:05

is het mogelijk om de instellingen van de Productie capaciteit bij de fabrieken en Leveranciers aan te passen?
nu kun je deze in stellen op 0-30-70-100% met name het gat tussen 30 en 70% is groot, of je heb te veel of te weinig,
zou het niet beter zijn 0-25-50-75-100% kun je je produktie beter afstemmen op de vraag die je op dat moment nodig denkt te hebben, met name als de markt omstandigheden slecht zijn kun je daar wat beter op in spelen,
gr wouter van lichterbv

mrbean650
Lid
BerichtenCOLON 245
GeregistreerdCOLON 12 Aug 2009, 18:40

Re: aanpassing Productie capaciteit

Berichtdoor mrbean650 » 29 Mrt 2011, 14:55

Je kan ook wat proberen met de spullen die je voor je fabriek inkoopt.
Als jij bijvoorbeeld maar voor de helft inkoopt, heb je ook maar een productie capaciteit van 50%
Loco Bm Assen seizoen 56, 58, 62
WHC Assen seizoen 56 - heden
BM Assen seizoen 57, 58, 59, 62, 63

lichterbv
Lid
BerichtenCOLON 11
GeregistreerdCOLON 20 Sep 2008, 15:48

Re: aanpassing Productie capaciteit

Berichtdoor lichterbv » 29 Mrt 2011, 15:14

klopt, dat is wat ik nu ook doe, alleen het is veel werk, op dat front zou het gewoon wat makkelijker zijn

tippie
Lid
BerichtenCOLON 499
GeregistreerdCOLON 17 Apr 2006, 21:28

Re: aanpassing Productie capaciteit

Berichtdoor tippie » 29 Mrt 2011, 17:07

Eigenlijk zou het nog makkelijker zijn als je een percentage tussen 0 en 100 kan ingeven. En dit kan niet moeilijk zijn om te programmeren...
Tippie - Niveau 1 - BM Heerenveen seizoen 19/20/21/37/39/4../59/63/67 - MT+ in 78 ronden - InvisableMasterminds => record MT+

Aldtsjerkbv
Lid
BerichtenCOLON 529
GeregistreerdCOLON 18 Jan 2009, 20:13

Re: aanpassing Productie capaciteit

Berichtdoor Aldtsjerkbv » 29 Mrt 2011, 17:47

tippie schreefColonEigenlijk zou het nog makkelijker zijn als je een percentage tussen 0 en 100 kan ingeven. En dit kan niet moeilijk zijn om te programmeren...


Helemaal mee eens.. (hoewel ik geen flauw idee heb of het moeilijk of makkelijk is om te programmeren :lol: )
AldtsjerkBV (Peter) | Assen | MT+ | CCB CA
BM: 6 seizoenen
Loco: 8 seizoeen
BD: 11 seizoenen
GD: 12 seizonen
WHC: 1 seizoen

Rein
Administrator
BerichtenCOLON 192
GeregistreerdCOLON 21 Mei 2004, 16:55

Re: aanpassing Productie capaciteit

Berichtdoor Rein » 08 Apr 2011, 11:34

Momenteel ligt alle prioriteit bij het begeleiden (en vasthouden) van beginners. Hierboven berschreven aanpassingen (voor zover ze nodig zijn) staan dus voorlopig in de ijskast.