problemen.

ModeratorCOLON MBC

mister_n21
Newbee
BerichtenCOLON 2
GeregistreerdCOLON 11 Sep 2010, 16:25

problemen.

Berichtdoor mister_n21 » 11 Sep 2010, 16:31

hallo,

ik heb een probleem.
ik ben ondertussen niveau 6 en ik kan niet in de aandelen menu, r & d menu en casino gokken terwijl ik al niveau 6 ben als ik er op klik zegt ie dat ik niveau 5 moet zijn.
ik hoop dat jullie hier voor een oplossing voor weten.

m.v.g.

Mister_N21

RickleBV
Lid
BerichtenCOLON 79
GeregistreerdCOLON 18 Sep 2008, 12:41

Re: problemen.

Berichtdoor RickleBV » 11 Sep 2010, 17:29

Hoi Mister_N21,

In Megatycoon is niveau 6 het "laagste" niveau en niveau 1 het hoogste.
Op het moment dat je 18 ronden in niv. 6 hebt meegespeeld, zal je automatisch in niveau 5 uitkomen. Eventueel kan je via de Adviseur eenmalig 10 ronden vooruitspringen in niveau 6, maar niet iedereen kiest er voor om die optie te gebruiken omdat je die 10 ronden ook goed kunt gebruiken om je bedrijf verder uit te bouwen.

Met vriendelijke groet,

Mark (RickleBV)
RickleBV - N1 - Antwerpen - DG3

mister_n21
Newbee
BerichtenCOLON 2
GeregistreerdCOLON 11 Sep 2010, 16:25

Re: problemen.

Berichtdoor mister_n21 » 11 Sep 2010, 18:17

bedankt voor de tip.
ik dacht dat het van 1t/m6 ging en niet van 6t/m1.
moet nog 9 ronden wacht bijna dus :|

BigCompany
Lid
BerichtenCOLON 102
GeregistreerdCOLON 02 Mrt 2009, 18:12

Re: problemen.

Berichtdoor BigCompany » 13 Sep 2010, 08:49

mister_n21 schreefColonbedankt voor de tip.
ik dacht dat het van 1t/m6 ging en niet van 6t/m1.
moet nog 9 ronden wacht bijna dus :|


Dat klopt. Maar naar mate je verder komt des te meer opties er beschikbaar komen. Zoals het bouwen van groothandels en het kopen van beter bouwmateriaal etc.