kun je de 3 beginnersrondes skippen?

ModeratorCOLON MBC

athellion
Newbee
BerichtenCOLON 2
GeregistreerdCOLON 30 Nov 2011, 11:07

kun je de 3 beginnersrondes skippen?

Berichtdoor athellion » 30 Nov 2011, 11:13

Ola,

Kun je de 3 beginnersrondes ook skippen? Ik begrijp dat dit voor beginnende spelers wellicht wenselijk is.
Heb in het verleden dit spel heel veel gespeeld, heb dus zelf persoonlijk dus niets aan de beginnersrondes waarbij meer als de helft van de opties niet bruikbaar zijn.

regards,

Athellion

athellion
Newbee
BerichtenCOLON 2
GeregistreerdCOLON 30 Nov 2011, 11:07

Re: kun je de 3 beginnersrondes skippen?

Berichtdoor athellion » 30 Nov 2011, 11:24

laat maar, moest ff diep nadenken maar weet het inmiddels weer. heb een adviseur gekocht om 10 ronden verder te gaan :-)

Aldtsjerkbv
Lid
BerichtenCOLON 529
GeregistreerdCOLON 18 Jan 2009, 20:13

Re: kun je de 3 beginnersrondes skippen?

Berichtdoor Aldtsjerkbv » 30 Nov 2011, 15:56

Mooizo! slotje?
AldtsjerkBV (Peter) | Assen | MT+ | CCB CA
BM: 6 seizoenen
Loco: 8 seizoeen
BD: 11 seizoenen
GD: 12 seizonen
WHC: 1 seizoen