Weekblad nieuws

Hier kun je je reacties kwijt over de mededelingen en artikelen in het MT Weekblad.

ModeratorsCOLON MiladyP, Geer, binair

Rein
Administrator
BerichtenCOLON 192
GeregistreerdCOLON 21 Mei 2004, 16:55

Re: Weekblad nieuws

Berichtdoor Rein » 09 Sep 2011, 10:11

Geen idee wie dit bedacht heeft, (er wordt zoveel onzin geroepen, daar kan ik me bijna niet meer tegen verdedigen) dit klopt uiteraard van geen kant, net zo min dat mensen roepen dat er geen campagne loopt (die loopt wel degelijk, maar gedoseerd, dus niet in 1x 1000 spelers, maar 20-30 per dag).
Er is (en wordt) heel veel gedaan om beginners zo goed mogelijk te begeleiden, extra hulpaccount wat hiervoor speciaal is ingericht en beheerd wordt (en overal getoond wordt aan de beginners), extra hulpmail, vragenlijst via email na een paar ronden met beloning (Adv. en geld) als men 3 korte vragen invult, extra (gerichte) hulpteksten etc. etc.

AziveguInc. schreefColon Is er simpelweg geen wil meer voor de leiding, of moet ik een van de vele complot theorieën gaan geloven dat Martin de nek van MT om wilt draaien? Geloof me, dat laatste wil ik niet geloven, maar als zaken niet opgehelderd worden, dan is dit spel officieel dood te verklaren. Dat is iets dat ik liever niet wil zien want ik speel MT nog heel erg graag.

tippie
Lid
BerichtenCOLON 499
GeregistreerdCOLON 17 Apr 2006, 21:28

Re: Weekblad nieuws

Berichtdoor tippie » 09 Sep 2011, 14:01

Ik snap iedereen.... Iedereen doet het vrijwillig.

Misschien is het beter om het weekblad weg te doen uit MT. Dan kan er ook geen onenigheid bestaan. Als er mensen zijn die wel iets willen schrijven, dat ze het dan op een blog ofzo doen. Maar maak duidelijk dat het los hangt van MT.

Wel graag het archief ergens plaatsen. Dat zou ik iig leuk en respectvol vinden :-)
Tippie - Niveau 1 - BM Heerenveen seizoen 19/20/21/37/39/4../59/63/67 - MT+ in 78 ronden - InvisableMasterminds => record MT+

AziveguInc.
Lid
BerichtenCOLON 263
GeregistreerdCOLON 12 Jan 2011, 09:41

Re: Weekblad nieuws

Berichtdoor AziveguInc. » 09 Sep 2011, 17:36

Martin, ik heb alle respect voor jou. Jij hebt een geweldige spel opgezet en daarvoor mijn complimenten. Waar ik moeite mee heb is dat wat ik ga zeggen wordt opgevat als een "ja, maar..." zin, en dat is natuurlijk niet mijn bedoeling. Wat mijn klacht is, is dat er erg veel onduidelijkheid is. We moeten vaak van alles en nog wat te horen krijgen via via, en dat is natuurlijk een erg onbetrouwbaar methode van informatie verkrijgen.
Wat ik bedoelde met "laat nou duidelijk horen wat er allemaal in jullie hoofdjes spelen" is dat velen (die het willen) snappen niet wat er aan de hand is. Wij weten nog steeds niet wat er is fout gegaan in de MTWeekblad. Wij hebben alleen maar ideeën. En hoewel je soms best ver kan komen met zo'n 'educated guess', het verslaat niet de duidelijkheid van een mooie heldere antwoord.
Ook het verwijderen van de vorige edities is zonder bekend te maken gedaan, en je ziet het: dat waarderen mensen niet. Als je had van te voren aangekondigd dat je dat zou willen doen, dan had dat veel ophef voorkomen. Je had dan waarschijnlijk gehoord dat de oude edities ergens konden publiceren zodat ze nog zichtbaar zouden zijn (zelf vind ik ze erg belangrijk. Het meeste van MT heb ik geleerd door zowat alle edities te lezen) en was dat dus eind discussie, want nagenoeg iedereen zou het mee eens zijn dat een inactieve weekblad verwarring veroorzaakt.
Ik vraag natuurlijk niet van jou dat je op alles gaat reageren, want soms zie ik ook van die onzin (zoals hoe je probeert MT te laten imploderen) en ik denk van of het wel de tijd waard is. Maar soms moet je op die onzin reageren om te voorkomen dat het zich manifesteert tot een waarheid, want daar heeft helemaal niemand baat bij. Jij deed er bijna een week over voordat je reageerde op dit 'crisis' en in die tijd kwam er van alles langs van censuur tot complot theorieën. Ik zal eerlijk toegeven, ik heb daar ook aan bijgedragen, maar de mensen die dat dachten, dachten het wel terecht. Niemand wist wat er aan de hand is. Fub en Geer wisten niet eens wat er fout was behalve een 'steekje onder de water.'
Ik heb ooit gehoord dat jij en andere leidinggevende ooit een wekelijkse vragen uurtje deden. Is dat misschien niet een idee? Laat iemand vragen van spelers ontvangen, en dan kan hij/zij een stuk of 5 uitkiezen en dan kan jij of iemand anders ze beantwoorden. Het zou veel goeds doen hoor. Als je maar eens denkt hoe weinig mensen weten van wat er allemaal gebeurd met de reclame campange en beginners begeleiden. Wat wij weten komt vooral via via, en maar een heel klein portie van jou of andere die leidinggevend zijn.
Het is niet mijn bedoeling om iedereen te gaan opfokken, en ook niet om een afkeer van MT te veroorzaken. Het enige wat ik graag wil zien is duidelijke communicatie, en ik ben niet de enige die dat graag wilt zien.
Wij maken allemaal fouten (heb ik ook vaak genoeg gedaan), maar ipv fouten negeren, kunnen wij die beter toegeven. En dat is al een eerste stap naar betere communicatie.
Een ijsbeer met vijf

Gebruikers-avatar
MiladyP
Werkgroep
BerichtenCOLON 1763
GeregistreerdCOLON 11 Mei 2005, 00:41

Re: Weekblad nieuws

Berichtdoor MiladyP » 10 Sep 2011, 02:24

Hi,

ik snap best dat jullie meer communicatie willen. Iedereen wil graag weten hoe alles zit, logisch.
Maar hebben jullie er weleens aan gedacht, dat ALS er meer (detail) communicatie is, er ook veeeeeeeeeeeel meer discussie is?

Kijk gewoon eens hoeveel discussie er op gang gekomen is na de aankondiging, dat de beginnersmodus uitgekleed is. Iedereen had wel een mening hierover en de meesten wisten alles beter.
Heel lomp, maar beseffen jullie wel, dat jullie die 10% zijn die MT niet te ingewikkeld vond/vindt, anders waren jullie niet blijven spelen...

[... denkpauze om het te laten bezinken....]

Zie eens ook eens hoeveel discussie er hier nu nog steeds is over de "reden", terwijl er en door fub en door Martin duidelijk verteld is hoe en wat en dat er geen wroeging is.

De laatste posten: Het offline gaan van het weekblad is niet gemeld, er is nu discussie dat het niet gemeld is.
Was er wel gemeld "het weekblad gaat voorlopig offline om verwarring te voorkomen", dan was er hoe dan ook toch nog een discussie gekomen of dit wel/niet een goed idee is.
Zo ook er nu weer gevraagd wordt om het weekblad op een andere plek binnen MT neer te zetten als archief. Maar zeg nou eens eerlijk, wat verandert er dan??
Het weekblad staat er dan nog steeds (al is het op een andere plek) en is dus nog steeds verwarrend.
Niet te spreken over de nieuwe (oude) discussie die er dan gaat komen, "waarom is het weekblad niet meer actief???"
(en de kring is weer rond)


Ik heb zo zelf een aantal keren met o.a. Azivegu (ja jij post hier lol) over e.e.a gesproken. Op elk antwoord van mijn kant volgde ongeveer een "ja, maar als je zus of zo...." van zijn kant. En ik denk dat dit eigenlijk heel representatief is voor elk gesprek/communicatie. Alle communicatie mond gewoon uit in een discussie.
(overigens niet aardig dat je dan zegt dat je op weerstand uitte... je zei zelf dat je eigenwijs was :P Bij deze zie je dus hoe ingewikkeld het is.)

Wat ik vooral jammer vind, is de complottheorieën die sommigen spelers menen te moeten "ontdekken" en uiten. Alleen al op deze complottheorieën reageren is een dagtaak en zet weinig zoden bij de dijk. Mensen geloven gewoon liever sensatie dan suffe droge feiten. Er op reageren is dus ook vaak verloren tijd, tijd die we ook in andere zaken hadden kunnen steken.

Dus...mocht je weer een complottheorie lezen, vraag jezelf dan eens af: "Wat schieten wij, jullie en MT daar mee op?"

Het is vaak gewoon niet mogelijk om alles te snappen. Soms moet je je er bij neerleggen en gewoon accepteren, dat beslissingen niet over één nacht ijs genomen worden maar weloverwogen besluiten zijn.


Gr Patricia


.
MiladyP - Assen - Chief CrimeClanBang - N1 - MT+

Gebruikers-avatar
bolosjonnie
Lid
BerichtenCOLON 72
GeregistreerdCOLON 18 Jan 2009, 11:26

Re: Weekblad nieuws

Berichtdoor bolosjonnie » 10 Sep 2011, 19:03

sorry maar wat wil je nou eigenlijk zeggen ?
Slechte mensen leven lang dus ik zuip,rook,wip en doe alles wat god verboden heeft tot ik er dood bij neer val !!!

AziveguInc.
Lid
BerichtenCOLON 263
GeregistreerdCOLON 12 Jan 2011, 09:41

Re: Weekblad nieuws

Berichtdoor AziveguInc. » 10 Sep 2011, 23:47

MiladyP schreefColonWat ik vooral jammer vind, is de complottheorieën die sommigen spelers menen te moeten "ontdekken" en uiten. Alleen al op deze complottheorieën reageren is een dagtaak en zet weinig zoden bij de dijk. Mensen geloven gewoon liever sensatie dan suffe droge feiten. Er op reageren is dus ook vaak verloren tijd, tijd die we ook in andere zaken hadden kunnen steken.

Dus...mocht je weer een complottheorie lezen, vraag jezelf dan eens af: "Wat schieten wij, jullie en MT daar mee op?"


Ik zal een simpel voorbeeld geven van hoe men mogelijk met het idee is gekomen dat martin zou proberen MT te kwijtraken:

1. Martin is tegenwoordig minder actief op mt
2. Martin probeert MT te verkopen, heeft hij geen zin meer in de spel???
3. Er wordt niets meer veranderd aan MT
4. Martin probeert de nieuwe spelers te voorkomen.
5. Martin probeert MT uit de lucht te halen.
6. Martin draait zijn rug naar MT en de spelers toe en probeert de nek van MT om te draaien.

Ik wil niet zeggen dat ik geloof dat dat waar is (sorry dat ik toch jouw naam zo vaak moest gebruiken), maar zo kun je zien hoe een waarneming zich kan manifesteren tot een complot theorie. Als je het in de vroegere stadium aanpakt, dan is het sneller en makkelijker op te lossen. En wat is erger, iemand die denkt dat Martin geen energie en/of financiën heeft meer voor het spel, of Martin die een mes steekt in de rug van alle spelers (niet dat ik de laatste zelf geloof)?
Daarom pleit ik voor meer communicatie. Jij zegt dat het de tijd en energie niet waard is, maar als je maar een enkel post plaatst, dan zullen vele spelers die dat hebben gelezen, dat als tegenbewijs gebruiken. Daarom hoef je maar 1 keer iets te zeggen om het 1000 keer te laten herhalen. Dat zal zeker wel lukken want er is al zo'n trouwe aanhang.

PS: sorry martin dat ik jouw naam moest gebruiken in die negatieve situaties. Het is puur bedoeld om een voorbeeld te geven van een idee dat heerst bij sommigen (maar niet mij)
Een ijsbeer met vijf

AziveguInc.
Lid
BerichtenCOLON 263
GeregistreerdCOLON 12 Jan 2011, 09:41

Re: Weekblad nieuws

Berichtdoor AziveguInc. » 13 Sep 2011, 08:43

FUBARinc. schreefColondas een best pak onzin azivegu.


Ik weet dat het onzin is. Ik wou alleen een voorbeeld geven waarom complot theorieën vroeg moeten aangepakt worden.
Een ijsbeer met vijf

Aldtsjerkbv
Lid
BerichtenCOLON 529
GeregistreerdCOLON 18 Jan 2009, 20:13

Re: Weekblad nieuws

Berichtdoor Aldtsjerkbv » 14 Sep 2011, 19:05

AziveguInc. schreefColon
FUBARinc. schreefColondas een best pak onzin azivegu.


Ik weet dat het onzin is. Ik wou alleen een voorbeeld geven waarom complot theorieën vroeg moeten aangepakt worden.


lol.....
AldtsjerkBV (Peter) | Assen | MT+ | CCB CA
BM: 6 seizoenen
Loco: 8 seizoeen
BD: 11 seizoenen
GD: 12 seizonen
WHC: 1 seizoen

Gebruikers-avatar
MiladyP
Werkgroep
BerichtenCOLON 1763
GeregistreerdCOLON 11 Mei 2005, 00:41

Re: Weekblad nieuws

Berichtdoor MiladyP » 15 Sep 2011, 03:35

AziveguInc. schreefColon
FUBARinc. schreefColondas een best pak onzin azivegu.

Ik weet dat het onzin is. Ik wou alleen een voorbeeld geven waarom complot theorieën vroeg moeten aangepakt worden.


FUBARinc. schreefColonje begrijpt iets heel erg essentieels niet. en dat geldt mss wel voor meer mensen.
martin is niet de vijand van mt.
martin heeft mt gemaakt.
als er iemand van houdt...


MiladyP schreefColonWat ik vooral jammer vind, is de complottheorieën die sommigen spelers menen te moeten "ontdekken" en uiten. Alleen al op deze complottheorieën reageren is een dagtaak en zet weinig zoden bij de dijk. Mensen geloven gewoon liever sensatie dan suffe droge feiten. Er op reageren is dus ook vaak verloren tijd, tijd die we ook in andere zaken hadden kunnen steken.

Dus...mocht je weer een complottheorie lezen, vraag jezelf dan eens af: "Wat schieten wij, jullie en MT daar mee op?"


En daar wil het bij laten.*Gaat lieffie eens wakker schoppen en opdracht geven: "Stop met het huis te laten trillen.... "
@ fub: NEE!! Niet doordenken... thnx *
MiladyP - Assen - Chief CrimeClanBang - N1 - MT+

Gebruikers-avatar
Lynx
Lid
BerichtenCOLON 226
GeregistreerdCOLON 21 Aug 2005, 14:03

Re: Weekblad nieuws

Berichtdoor Lynx » 16 Sep 2011, 23:12

FUBARinc. schreefColon
MiladyP schreefColon

*Gaat lieffie eens wakker schoppen en opdracht geven: "Stop met het huis te laten trillen.... "
@ fub: NEE!! Niet doordenken... thnx *


ik weet heus wel dat je huis stond te trillen hoor, stond nota bene in de krant:

http://www.nu.nl/binnenland/2610837/aar ... rland.html


Was wel een late naschok dan zeker?

P.S. Mijn bureau stond toen dus echt te trillen he. Dacht dat het een zware vrachtwagen was.
Beheerder Waarden en Normen

Gebruikers-avatar
MiladyP
Werkgroep
BerichtenCOLON 1763
GeregistreerdCOLON 11 Mei 2005, 00:41

Re: Weekblad nieuws

Berichtdoor MiladyP » 17 Sep 2011, 02:17

Lynx schreefColon
FUBARinc. schreefColon
MiladyP schreefColon*Gaat lieffie eens wakker schoppen en opdracht geven: "Stop met het huis te laten trillen.... "
@ fub: NEE!! Niet doordenken... thnx *


ik weet heus wel dat je huis stond te trillen hoor, stond nota bene in de krant:
http://www.nu.nl/binnenland/2610837/aar ... rland.html

Was wel een late naschok dan zeker?
P.S. Mijn bureau stond toen dus echt te trillen he. Dacht dat het een zware vrachtwagen was.

whahahahaha nee zo erg was het niet, maar lieffie was wel zwaar aan het ronken.

Die aardbeving was echt apart. Het begon met een hoop herrie, net of iemand met de voeten heel snel op de grond aan het stampen was.
Ik vroeg aan lieffie: "Wat is er...? (poker)toernooi gewonnen? ".

Terwijl ik dat zei, begon het te trillen of er een "extreem! zware vrachtwagen" door de straat kwam. En toen begon echt alles te schudden, zelfs de lamp ging op en neer. Was net of het huis instortte zo zat je te schudden!!

Zegt lieffie doodnuchter of het de normaalste zaak van de wereld was... "neuh, dat is een aardbeving...... "

AAAAAAAAAARGH

's nachts overigens nog een naschok geweest. Beetje formaat zware vrachtwagen. Dat heeft de NL kranten niet meer gehaald las ik.
MiladyP - Assen - Chief CrimeClanBang - N1 - MT+

Geer
Werkgroep
BerichtenCOLON 498
GeregistreerdCOLON 17 Feb 2005, 16:33

Re: Weekblad nieuws

Berichtdoor Geer » 27 Sep 2011, 19:23

Geer schreefColonIk weet niet hoe Fub er over denkt, maar voor mij is het weekblad ondertussen helemaal afgesloten. Wij krijgen al geen duidelijke antwoorden over waarover werd geklaagd en wat dus discriminerend zou zijn. We hebben alleen het verzoek gehad dit niet meer te doen. Het is echter lastig wijzigen als je niet eens weet wat je moet wijzigen.

Verder als ik nog hoop zou hebben op een doorstart had ik niet de eerder genoemde final (maar officieus) weekblad in elkaar gezet. Dit heeft mij veel meer tijd gekost dan het maken van een normaal weekblad.

Ik ben momenteel bezig om de content van de edities waaraan ik heb meegewerkt (vanaf editie 198 heb ik nog) alsnog te publiceren. Echter zijn het allemaal tekstbestanden dus ik moet even kijken hoe te werk te gaan. Hier kom ik nog op terug.


Ik zou hier nog op terugkomen. Ik heb voor mezelf besloten om geen enkele editie klaar te maken om via een redelijke lay-out te publiceren. Wel heb ik alle teksten (en daar staan ook de links naar afbeeldingen in) gekoppeld in een zip-bestand.

Dat bestand is hier te vinden: http://www.geerius.nl/weekblad/weekblad.zip

Voor diegene die hier wat mee kan doen veel plezier.
Geertje - partijloos - N1 - Amsterdam

RN-Corporation
Lid
BerichtenCOLON 11
GeregistreerdCOLON 15 Okt 2004, 21:03

Re: Weekblad nieuws

Berichtdoor RN-Corporation » 04 Dec 2011, 09:10

AziveguInc. schreefColon
MiladyP schreefColonWat ik vooral jammer vind, is de complottheorieën die sommigen spelers menen te moeten "ontdekken" en uiten. Alleen al op deze complottheorieën reageren is een dagtaak en zet weinig zoden bij de dijk. Mensen geloven gewoon liever sensatie dan suffe droge feiten. Er op reageren is dus ook vaak verloren tijd, tijd die we ook in andere zaken hadden kunnen steken.

Dus...mocht je weer een complottheorie lezen, vraag jezelf dan eens af: "Wat schieten wij, jullie en MT daar mee op?"


Ik zal een simpel voorbeeld geven van hoe men mogelijk met het idee is gekomen dat martin zou proberen MT te kwijtraken:

1. Martin is tegenwoordig minder actief op mt
2. Martin probeert MT te verkopen, heeft hij geen zin meer in de spel???
3. Er wordt niets meer veranderd aan MT
4. Martin probeert de nieuwe spelers te voorkomen.
5. Martin probeert MT uit de lucht te halen.
6. Martin draait zijn rug naar MT en de spelers toe en probeert de nek van MT om te draaien.

Ik wil niet zeggen dat ik geloof dat dat waar is (sorry dat ik toch jouw naam zo vaak moest gebruiken), maar zo kun je zien hoe een waarneming zich kan manifesteren tot een complot theorie. Als je het in de vroegere stadium aanpakt, dan is het sneller en makkelijker op te lossen. En wat is erger, iemand die denkt dat Martin geen energie en/of financiën heeft meer voor het spel, of Martin die een mes steekt in de rug van alle spelers (niet dat ik de laatste zelf geloof)?
Daarom pleit ik voor meer communicatie. Jij zegt dat het de tijd en energie niet waard is, maar als je maar een enkel post plaatst, dan zullen vele spelers die dat hebben gelezen, dat als tegenbewijs gebruiken. Daarom hoef je maar 1 keer iets te zeggen om het 1000 keer te laten herhalen. Dat zal zeker wel lukken want er is al zo'n trouwe aanhang.

PS: sorry martin dat ik jouw naam moest gebruiken in die negatieve situaties. Het is puur bedoeld om een voorbeeld te geven van een idee dat heerst bij sommigen (maar niet mij)


Dit idee heerst al 2 jaar lang bij mij. In 2009 had ik er al de brui aan gegeven omdat het toen al zo ging zoals het nu gaat.
Het enige verschil is, dat er nu meer mensen zijn bij wie het is opgevallen. Af en toe kijk ik even op het forum en zie ik een verder verval van het samenwerkingsverband tussen medewerkers onderling, laat staan tussen medewerkers en spelers.
Er zijn plenty spelers die ideetjes aandragen, maar als er door spelers wordt aangeboden om serieus mee te werken aan de vormgeving van MT, kan die speler het schudden. Dat is jammer. Jammer omdat MT door die groeipijn ten onder dreigt te gaan (Als het al niet dood is)

Neem bijvoorbeeld SmallWorlds (te spelen via Facebook). Smallworlds is een online game, waar je in een virtuele wereld word gezet en je kan, grof gezegd, je eigen leven leiden. Je kunt opdachten doen, spelletjes spelen enz.. Echt teveel om op te noemen.
Maar wat ik eigenlijk wilde zeggen is dat ze een ontwikkelteam hebben van ruwweg 600 medewerkers die elk op hun eigen manier bezig zijn met de vormgeving.
Ze hebben niet alleen een team voor vormgeving, maar ook voor fondsenwerving. Zo hebben ze o.a. fondsen geworven van Disney.
Elke maand zijn er talloze nieuwe dingen die je kunt kopen of nieuwe opdrachten die je kunt doen. En als er geen nieuwe opdrachten zijn, dan maak je zelf een nieuwe opdracht. Dit is allemaal mogelijk doordat de ontwikkelaars niet bang waren om mensen aan te nemen (lees: in dienst te nemen)
Nog een leuk detail: Ze zijn 4 jaar na de oprichting van MT gestart. Als dus de starre houding van de leiding van MT iets losser was geweest, hadden ze nu al meer dan 700 medewerkers en een miljoenen business kunnen hebben.

Conclusie van het verhaal: Geef toe aan je groeipijn en groei verder, anders word het je dood. Laat mensen toe en wees niet bang om het team te laten groeien. Niet alleen met werkgroepjes/denk tanks, maar ook met it'ers en technisch specialisten die nieuwe dingen ontwikkelen en bestaande zaken onderhouden. Op de lange duur zal het de moeite waard zijn.
Gewoon even kijken, of er iets is veranderd is......:(.....helaas

VeCa
Newbee
BerichtenCOLON 1
GeregistreerdCOLON 12 Dec 2013, 23:49

Re: Weekblad nieuws

Berichtdoor VeCa » 13 Dec 2013, 12:56

Jeetje wat een uitgestorven boel hier over het gehele forum. Nu zal dit voor de mensen die dit bericht gaan lezen geen verrassing zijn.

Voor mijzelf overigens allerminst. Heb ondertussen alweer en hele tijd geleden dit mooie spel ook al gespeeld. In die tijd was het al niet heel levendig op het spel zelf en in de fora. Toen niet heel lang gespeeld, en niet heel succesvol. Maar wel enige tijd politiek actief geweest en ook een tijd lang meegewerkt aan het MT-weekblad, dit door middel van columns etc. was een mooie tijd. Meen me te herinneren dat mijn bedrijfsnaam toen 'CarisInternational' was, of in ieder geval iets in die richting.

Ben nu net weer begonnen en geland in Antwerpen. Ben benieuwd hoe het met het spel gesteld is. Heel inactief? Is er nog een weekblad? Gebeurd er nog ooooit iets op het forum? Kan me namelijk herinneren dat ik vroeger nog wel eens vrij felle discussies heb gevoerd op het stadstopic van ehv.

Nouja, wie weet krijg ik hier reactie op. En anders heb ik mezelf weer 2 minuten vermaakt met het in elkaar flansen van dit bericht.

Groet,
Joost

tippie
Lid
BerichtenCOLON 499
GeregistreerdCOLON 17 Apr 2006, 21:28

Re: Weekblad nieuws

Berichtdoor tippie » 15 Dec 2013, 14:54

VeCa schreefColonJeetje wat een uitgestorven boel hier over het gehele forum. Nu zal dit voor de mensen die dit bericht gaan lezen geen verrassing zijn.

Voor mijzelf overigens allerminst. Heb ondertussen alweer en hele tijd geleden dit mooie spel ook al gespeeld. In die tijd was het al niet heel levendig op het spel zelf en in de fora. Toen niet heel lang gespeeld, en niet heel succesvol. Maar wel enige tijd politiek actief geweest en ook een tijd lang meegewerkt aan het MT-weekblad, dit door middel van columns etc. was een mooie tijd. Meen me te herinneren dat mijn bedrijfsnaam toen 'CarisInternational' was, of in ieder geval iets in die richting.

Ben nu net weer begonnen en geland in Antwerpen. Ben benieuwd hoe het met het spel gesteld is. Heel inactief? Is er nog een weekblad? Gebeurd er nog ooooit iets op het forum? Kan me namelijk herinneren dat ik vroeger nog wel eens vrij felle discussies heb gevoerd op het stadstopic van ehv.

Nouja, wie weet krijg ik hier reactie op. En anders heb ik mezelf weer 2 minuten vermaakt met het in elkaar flansen van dit bericht.

Groet,
JoostHoi

MT is echt dood hoor.. Er zijn in totaal nog iets meer dan 300 spelers (30/stad). Daarvan is dan het grote deel gewoon inactief. Een ander klein deel zijn de anciens die nog blijven plakken.
Ik snap persoonlijk niet dat men het spel niet gewoon offline haalt :)

Groetjes
Tippie
Tippie - Niveau 1 - BM Heerenveen seizoen 19/20/21/37/39/4../59/63/67 - MT+ in 78 ronden - InvisableMasterminds => record MT+