Maximaal aantal tekens prive berichten?

Hier aub alle klachten en vragen over de site.
Niveau's staan gerangschikt per klasse van 6 - 1

Kijk voor je iets plaatst bij de help sectie en de rode vraagtekens bij ieder onderwerp.

ModeratorCOLON MBC

Geer
Werkgroep
BerichtenCOLON 498
GeregistreerdCOLON 17 Feb 2005, 16:33

Maximaal aantal tekens prive berichten?

Berichtdoor Geer » 06 Mrt 2010, 17:09

Nu zullen jullie hier normaal gesproken niet zo heel snel een berichtje van mij verwachten met een vraag, maar deze keer toch echt wel.

Ik probeerde vandaag een bericht te beantwoorden naar een speler die mij een vraag gesteld had. Echter kwam ik er achter dat ik slechts een beperkt aantal tekens tot mijn beschikking had. Daardoor kan ik de betreffende speler niet de info geven die ik eigenlijk wilde geven. Volgens mij was het vroeger toch echt mogelijk om behoorlijke teksten door te sturen via een PB. Heb ik op dit gebied iets gemist of zit ik nu echt verkeerd te denken.

Trouwens het zou hoe dan ook fijn zijn dat een limiet op de pagina wordt aangegeven en nog beter zou zijn als het limiet wat wordt opgerekt.
Geertje - partijloos - N1 - Amsterdam

Siempieunderground
Lid
BerichtenCOLON 497
GeregistreerdCOLON 31 Jul 2005, 11:26

Re: Maximaal aantal tekens prive berichten?

Berichtdoor Siempieunderground » 06 Mrt 2010, 17:14

Geer schreefColonVolgens mij was het vroeger toch echt mogelijk om behoorlijke teksten door te sturen via een PB.

Idd, er stond altijd wel iets als "Maximaal 200 tekens", maar o.a. complete vergaderingen en partijprogramma's werden doorgestuurd.

BigCompany
Lid
BerichtenCOLON 102
GeregistreerdCOLON 02 Mrt 2009, 18:12

Berichtdoor BigCompany » 06 Mrt 2010, 18:22

Kan het zijn dat je Google Chrome gebruikt voor MT, want daar heb ik ook last van max 200 tekens in een PB en als ik IE gebruik is dit onbeperkt.

Dus de fout zit niet bij MT maar bij Google, denk ik.

Geer
Werkgroep
BerichtenCOLON 498
GeregistreerdCOLON 17 Feb 2005, 16:33

Berichtdoor Geer » 06 Mrt 2010, 18:30

BigCompany:
Ik gebruik inderdaad Chrome. Dit omdat IE andere dingen simpelweg weigert te doen op de juiste manier :p

Maar dan zal ik voortaan bij lange berichten inderdaad IE moeten gaan gebruiken... (helaas).

Trouwens het lijkt mij niet aan Google Chrome te liggen, maar eerder aan hoe de betreffende pagina is weergegeven. Ik weet uit ervaring dat Chrome zich beter houdt aan de HTML/CSS/PHP wetten dan Microsoft ooit heeft gedaan.
Geertje - partijloos - N1 - Amsterdam

Gebruikers-avatar
MiladyP
Werkgroep
BerichtenCOLON 1763
GeregistreerdCOLON 11 Mei 2005, 00:41

Berichtdoor MiladyP » 06 Mrt 2010, 20:16

Ik heb zelfde probleem ook met chrome: 200 tekens in PB is max. Bij IE is dit onbeperkt. Heb zelfs ooit 2 A4 doorgestuurd...
Echt heeeeeeeeeel vreemd :roll:
MiladyP - Assen - Chief CrimeClanBang - N1 - MT+

Gebruikers-avatar
Lynx
Lid
BerichtenCOLON 226
GeregistreerdCOLON 21 Aug 2005, 14:03

Berichtdoor Lynx » 06 Mrt 2010, 23:18

Gebruik gewoon Opera. (Beter en sneller)

of Firefox.

En laat die Google zich gewoon bezig houden met z'n zoekprogramma :P
Beheerder Waarden en Normen

tippie
Lid
BerichtenCOLON 499
GeregistreerdCOLON 17 Apr 2006, 21:28

Berichtdoor tippie » 06 Mrt 2010, 23:22

BigCompany schreefColonDus de fout zit niet bij MT maar bij Google, denk ik.


Of google doet het juist en al de rest zit grondig fout ;)
Tippie - Niveau 1 - BM Heerenveen seizoen 19/20/21/37/39/4../59/63/67 - MT+ in 78 ronden - InvisableMasterminds => record MT+

Broekhoff_bv.
Lid
BerichtenCOLON 59
GeregistreerdCOLON 29 Aug 2008, 19:03

Berichtdoor Broekhoff_bv. » 07 Mrt 2010, 01:04

BigCompany schreefColonKan het zijn dat je Google Chrome gebruikt voor MT, want daar heb ik ook last van max 200 tekens in een PB en als ik IE gebruik is dit onbeperkt.

Dus de fout zit niet bij MT maar bij Google, denk ik.


Ik kan in Chrome helemaal geen berichten versturen, ik krijg altijd dan de melding dat de sessie is verlopen.
Hellasbv. Niveau 5 (Utrecht)

Gebruikers-avatar
MiladyP
Werkgroep
BerichtenCOLON 1763
GeregistreerdCOLON 11 Mei 2005, 00:41

Berichtdoor MiladyP » 07 Mrt 2010, 02:29

YetiBV schreefColonGebruik gewoon opera of firefox.

Ik heb ook Firefox en daarmee kan ik helemaal geen berichten sturen. Dan zegt ie "sessie verlopen".... Hoor dit probleem wel van meer, dus dat lost niets op :P
MiladyP - Assen - Chief CrimeClanBang - N1 - MT+

tippie
Lid
BerichtenCOLON 499
GeregistreerdCOLON 17 Apr 2006, 21:28

Berichtdoor tippie » 07 Mrt 2010, 10:21

Ik gebruik FF al jaren en nooit heb ik problemen ondervonden. Ik gebruik FF altijd, zelfs op pc's waar het niet opstaat (portable)

Sessies die verlopen liggen vaak aan je firewall, virusscan, router.
Tippie - Niveau 1 - BM Heerenveen seizoen 19/20/21/37/39/4../59/63/67 - MT+ in 78 ronden - InvisableMasterminds => record MT+

voordeel
Lid
BerichtenCOLON 124
GeregistreerdCOLON 05 Apr 2006, 00:53

Berichtdoor voordeel » 08 Mrt 2010, 21:07

tippie schreefColonIk gebruik FF al jaren en nooit heb ik problemen ondervonden. Ik gebruik FF altijd, zelfs op pc's waar het niet opstaat (portable)

Sessies die verlopen liggen vaak aan je firewall, virusscan, router.


Hier ook al jaren fan van FF en geen problemen mee.
Voordeel - Rotterdam - beheerder 'waarden en normen' - Niveau 6

Gebruikers-avatar
MiladyP
Werkgroep
BerichtenCOLON 1763
GeregistreerdCOLON 11 Mei 2005, 00:41

Berichtdoor MiladyP » 08 Mrt 2010, 21:30

Dan hebben we nog steeds geen antwoord, waarom je met Chrome maar 200 tekens in een PB kunt typen.... :(
MiladyP - Assen - Chief CrimeClanBang - N1 - MT+

Rein
Administrator
BerichtenCOLON 192
GeregistreerdCOLON 21 Mei 2004, 16:55

Berichtdoor Rein » 09 Mrt 2010, 11:28

Heb het aangepast, kan nu onbeperkt. :wink:

Geer
Werkgroep
BerichtenCOLON 498
GeregistreerdCOLON 17 Feb 2005, 16:33

Berichtdoor Geer » 09 Mrt 2010, 14:11

martin schreefColonHeb het aangepast, kan nu onbeperkt. :wink:


Kijk eindelijk een site ontwerpen die met de meest gangbare browsers rekening houdt.

Echter stiekem nog de vraag:
Lag het aan het Google Chrome of Internet Explorer? :P
Geertje - partijloos - N1 - Amsterdam

Rein
Administrator
BerichtenCOLON 192
GeregistreerdCOLON 21 Mei 2004, 16:55

Berichtdoor Rein » 09 Mrt 2010, 14:21

IE had eigenlijk ook die max moeten hebben ;-)
Nu dus gewoon helemaal de code aangepast.