Wederom problemen met MT via Mobiel

Hier aub alle klachten en vragen over de site.
Niveau's staan gerangschikt per klasse van 6 - 1

Kijk voor je iets plaatst bij de help sectie en de rode vraagtekens bij ieder onderwerp.

ModeratorCOLON MBC

Aldtsjerkbv
Lid
BerichtenCOLON 529
GeregistreerdCOLON 18 Jan 2009, 20:13

Wederom problemen met MT via Mobiel

Berichtdoor Aldtsjerkbv » 10 Mei 2011, 18:04

Wie kan mij helpen? Ik heb mobiel internet (blackberry Torch) sinds een tijdje ondertussen.

In het begin werkte MT prima, vervolgens kreeg ik met inloggen bericht dat sessie niet geldig is of is verlopen.... (opgelost door cache leeg te maken)

Maar nu kom ik er na een paar keer proberen in en als ik dan een menu verder wil krijg ik weer dat sessie verlopen is. Cache leegmaken hielp in het begin toen inloggen niet eens wou, maar helpt nu ook niet meer......

Gr Peter

p.s. topic was er al, alleen op mijn verzoek gesloten
AldtsjerkBV (Peter) | Assen | MT+ | CCB CA
BM: 6 seizoenen
Loco: 8 seizoeen
BD: 11 seizoenen
GD: 12 seizonen
WHC: 1 seizoen

Tussengas2010
Lid
BerichtenCOLON 158
GeregistreerdCOLON 23 Sep 2010, 19:48

Re: Wederom problemen met MT via Mobiel

Berichtdoor Tussengas2010 » 17 Mei 2011, 16:55

zie pm
Voormalige functies:
Eindhoven: WHRO, loco-BM, BM (allen voor een flink aantal seizoenen)

Aldtsjerkbv
Lid
BerichtenCOLON 529
GeregistreerdCOLON 18 Jan 2009, 20:13

Re: Wederom problemen met MT via Mobiel

Berichtdoor Aldtsjerkbv » 18 Mei 2011, 18:55

Thx, hoop dat Martin er eens naar wil kijken op korte termijn.,..
AldtsjerkBV (Peter) | Assen | MT+ | CCB CA
BM: 6 seizoenen
Loco: 8 seizoeen
BD: 11 seizoenen
GD: 12 seizonen
WHC: 1 seizoen

Rein
Administrator
BerichtenCOLON 192
GeregistreerdCOLON 21 Mei 2004, 16:55

Re: Wederom problemen met MT via Mobiel

Berichtdoor Rein » 25 Mei 2011, 12:53

Kan er helaas niets aan doen, er is op de MT site niks aangepast waardoor dit opeens is ontstaan...

tippie
Lid
BerichtenCOLON 499
GeregistreerdCOLON 17 Apr 2006, 21:28

Re: Wederom problemen met MT via Mobiel

Berichtdoor tippie » 25 Mei 2011, 17:18

martin schreefColonKan er helaas niets aan doen, er is op de MT site niks aangepast waardoor dit opeens is ontstaan...

Dat is juist het probleem Martin. De browsers veranderen, en dan moeten de website's volgen. Dus moet je de website aanpassen aan de browsers ;)
Tippie - Niveau 1 - BM Heerenveen seizoen 19/20/21/37/39/4../59/63/67 - MT+ in 78 ronden - InvisableMasterminds => record MT+

Rein
Administrator
BerichtenCOLON 192
GeregistreerdCOLON 21 Mei 2004, 16:55

Re: Wederom problemen met MT via Mobiel

Berichtdoor Rein » 26 Mei 2011, 13:58

Op elk toestel zijn weer aparte instellingen die invloed kunnen hebben, het is onmogelijk om dat allemaal te weten c.q. te kunnen testen.

tippie schreefColon
martin schreefColonKan er helaas niets aan doen, er is op de MT site niks aangepast waardoor dit opeens is ontstaan...

Dat is juist het probleem Martin. De browsers veranderen, en dan moeten de website's volgen. Dus moet je de website aanpassen aan de browsers ;)

Siempieunderground
Lid
BerichtenCOLON 497
GeregistreerdCOLON 31 Jul 2005, 11:26

Re: Wederom problemen met MT via Mobiel

Berichtdoor Siempieunderground » 26 Mei 2011, 15:43

De Torch heeft geen Android, toch??

Geer
Werkgroep
BerichtenCOLON 498
GeregistreerdCOLON 17 Feb 2005, 16:33

Re: Wederom problemen met MT via Mobiel

Berichtdoor Geer » 26 Mei 2011, 17:09

Blackbarry heeft nooit Android. Blackbarry werkt met hun eigen OS.
Geertje - partijloos - N1 - Amsterdam

Siempieunderground
Lid
BerichtenCOLON 497
GeregistreerdCOLON 31 Jul 2005, 11:26

Re: Wederom problemen met MT via Mobiel

Berichtdoor Siempieunderground » 26 Mei 2011, 20:12

Is ook zo, ja. Ben zelf op zoek naar een smartphone en zie door alle bomen het bos niet meer :P

Martin, toevallig ervaring met Java?
Android en Blackberry gebruiken allebei Java (Blackberry een soort micro editie van 1.3 volgens mij), dus wie weet is een app wel een vette manier om mensen aan MT te binden. iOS is volgens mij ontzettend moeilijk gemaakt door Apple, zodat niks zomaar te porten is en de talen worden nergens anders op gebruikt.

Of een mobiele versie, m.megatycoon.nl, in een lage resolutie.

Moet zelf maar Java gaan leren, wil 't toch al een tijdje :lol:

Aldtsjerkbv
Lid
BerichtenCOLON 529
GeregistreerdCOLON 18 Jan 2009, 20:13

Re: Wederom problemen met MT via Mobiel

Berichtdoor Aldtsjerkbv » 26 Mei 2011, 21:34

Siempieunderground schreefColonIs ook zo, ja. Ben zelf op zoek naar een smartphone en zie door alle bomen het bos niet meer :P

Martin, toevallig ervaring met Java?
Android en Blackberry gebruiken allebei Java (Blackberry een soort micro editie van 1.3 volgens mij), dus wie weet is een app wel een vette manier om mensen aan MT te binden. iOS is volgens mij ontzettend moeilijk gemaakt door Apple, zodat niks zomaar te porten is en de talen worden nergens anders op gebruikt.

Of een mobiele versie, m.megatycoon.nl, in een lage resolutie.

Moet zelf maar Java gaan leren, wil 't toch al een tijdje :lol:


Ik vind dat nog zo gek niet... Vooral mobiele versie in lagere resolutie, heb soms het idee wel dat het aan het laden ligt.. want soms ben ik al bij stad, maar als ik dan bij uitbraken kijk dan flipt hij eruit.....

Ik hoop echt dat je deze mogelijkheid eens wil gaan bekijken Martin!
AldtsjerkBV (Peter) | Assen | MT+ | CCB CA
BM: 6 seizoenen
Loco: 8 seizoeen
BD: 11 seizoenen
GD: 12 seizonen
WHC: 1 seizoen

Geer
Werkgroep
BerichtenCOLON 498
GeregistreerdCOLON 17 Feb 2005, 16:33

Re: Wederom problemen met MT via Mobiel

Berichtdoor Geer » 27 Mei 2011, 00:28

Als ik mijn HTC Magic (vodafone touch versie) met Android 2.3 gebruik vliegt de site er ook op de meest vreemde momenten uit. Zelfs met een "snelle" 3G verbinding. Nog niet geprobeerd via wifi aangezien ik dan toch gewoon thuis ben.

Browser die ik gebruik op mijn HTC is trouwens Opera Mini en dan de nieuwste versie.
Geertje - partijloos - N1 - Amsterdam

Gebruikers-avatar
MiladyP
Werkgroep
BerichtenCOLON 1763
GeregistreerdCOLON 11 Mei 2005, 00:41

Re: Wederom problemen met MT via Mobiel

Berichtdoor MiladyP » 27 Mei 2011, 00:52

Geer schreefColonAls ik mijn HTC Magic (vodafone touch versie) met Android 2.3 gebruik vliegt de site er ook op de meest vreemde momenten uit. Zelfs met een "snelle" 3G verbinding. Nog niet geprobeerd via wifi aangezien ik dan toch gewoon thuis ben.

Browser die ik gebruik op mijn HTC is trouwens Opera Mini en dan de nieuwste versie.

Opera wordt niet ondersteund. In het "normale" MT werkt die ook niet lekker....
MiladyP - Assen - Chief CrimeClanBang - N1 - MT+

Geer
Werkgroep
BerichtenCOLON 498
GeregistreerdCOLON 17 Feb 2005, 16:33

Re: Wederom problemen met MT via Mobiel

Berichtdoor Geer » 27 Mei 2011, 11:29

Dan heb je nog nooit met de standaard browser van Android gewerkt. Die werkt namelijk helemaal niet :p
Geertje - partijloos - N1 - Amsterdam

Aldtsjerkbv
Lid
BerichtenCOLON 529
GeregistreerdCOLON 18 Jan 2009, 20:13

Re: Wederom problemen met MT via Mobiel

Berichtdoor Aldtsjerkbv » 27 Mei 2011, 14:56

Via Wifi heb ik dezelfde problemen thuis...
AldtsjerkBV (Peter) | Assen | MT+ | CCB CA
BM: 6 seizoenen
Loco: 8 seizoeen
BD: 11 seizoenen
GD: 12 seizonen
WHC: 1 seizoen

Gebruikers-avatar
Lynx
Lid
BerichtenCOLON 226
GeregistreerdCOLON 21 Aug 2005, 14:03

Re: Wederom problemen met MT via Mobiel

Berichtdoor Lynx » 30 Mei 2011, 10:14

MiladyP schreefColon
Geer schreefColonAls ik mijn HTC Magic (vodafone touch versie) met Android 2.3 gebruik vliegt de site er ook op de meest vreemde momenten uit. Zelfs met een "snelle" 3G verbinding. Nog niet geprobeerd via wifi aangezien ik dan toch gewoon thuis ben.

Browser die ik gebruik op mijn HTC is trouwens Opera Mini en dan de nieuwste versie.

Opera wordt niet ondersteund. In het "normale" MT werkt die ook niet lekker....


Opera werkt heerlijk. In tegenstelling tot andere browsers heb ik nooit last met MT...

Daarnaast is Opera Mini heel wat anders dan de Opera browser voor de PC.
Beheerder Waarden en Normen