Globale marktgegevens bedrijfssoort: bug?

Hier aub alle klachten en vragen over de site.
Niveau's staan gerangschikt per klasse van 6 - 1

Kijk voor je iets plaatst bij de help sectie en de rode vraagtekens bij ieder onderwerp.

ModeratorCOLON MBC

Turbo_tijn
Lid
BerichtenCOLON 177
GeregistreerdCOLON 28 Okt 2004, 12:21

Globale marktgegevens bedrijfssoort: bug?

Berichtdoor Turbo_tijn » 29 Jun 2011, 11:18

Goedemorgen,

Bij het scherm Marktinformatie (Dus Hoofdscherm -> 1. Kantoor -> 14. Marktinformatie) onderaan de pagina staat "Globale marktgegevens bedrijfssoort". Wanneer ik bijvoorbeeld in Brussel de Juweliers wil selecteer en op "verwerken" druk, wordt er een nieuw tabblad geopend die naar de login-pagina gaat van MegaTycoon. De pagina vanuit waar ik op "verwerken" druk, blijft hetzelfde.

Hebben meer mensen hier last van, of doe ik iets verkeerd?

Overige info: Ik gebruik Firefox 5.0.

Edit: Op Internet Explorer 8.0 werkt het wel.
Moderator Spellen Topic

tippie
Lid
BerichtenCOLON 499
GeregistreerdCOLON 17 Apr 2006, 21:28

Re: Globale marktgegevens bedrijfssoort: bug?

Berichtdoor tippie » 29 Jun 2011, 16:35

Hier werkt het gewoon hoor... Geen nieuwe tabbladen of vensters bij mij.

PS ik zit momenteel nog op FF 3.6.6
Dan zal het met de nieuwe versie te maken hebben.
Tippie - Niveau 1 - BM Heerenveen seizoen 19/20/21/37/39/4../59/63/67 - MT+ in 78 ronden - InvisableMasterminds => record MT+

Geer
Werkgroep
BerichtenCOLON 498
GeregistreerdCOLON 17 Feb 2005, 16:33

Re: Globale marktgegevens bedrijfssoort: bug?

Berichtdoor Geer » 29 Jun 2011, 19:29

Ik zal maar niets over Chrome zeggen...
Geertje - partijloos - N1 - Amsterdam

Gebruikers-avatar
Lynx
Lid
BerichtenCOLON 226
GeregistreerdCOLON 21 Aug 2005, 14:03

Re: Globale marktgegevens bedrijfssoort: bug?

Berichtdoor Lynx » 01 Jul 2011, 08:54

Met Opera geen probleem en nooit problemen (terwijl hier wel altijd verkondigd wordt dat MT niet geschikt is voor Opera).

Ik hoor wel meer klachten over onjuiste paginaweergave met Firefox de laatste tijd. Probeer gewoon Opera eens...
Beheerder Waarden en Normen

Turbo_tijn
Lid
BerichtenCOLON 177
GeregistreerdCOLON 28 Okt 2004, 12:21

Re: Globale marktgegevens bedrijfssoort: bug?

Berichtdoor Turbo_tijn » 04 Jul 2011, 18:01

04-07-2011 Enkele foutjes zijn opgelost. Vooral met chrome en firefoxe ging er weleens wat fout (o.a. marktinformatie scherm).

Nice!
Moderator Spellen Topic